BARD ŽIVA OPET IZBRILJIRAO: Kolinda je dobra riba, samo da oslabi malo! Hrvatice su zaljubljene u nas, jer smo bolji muškarci, veći su nam aparati! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Dailymotion/Reuters

Nije ni on imun na Kolindu

BARD ŽIVA OPET IZBRILJIRAO: Kolinda je dobra riba, samo da oslabi malo! Hrvatice su zaljubljene u nas, jer smo bolji muškarci, veći su nam aparati! (VIDEO)

Bivši trener je prilično oduševljen izgledom hrvatske predsednice

Objavljeno:

Bivši selektor Jugoslavije Milan Živadinović ponovo je svojim izjavama i stavovima izazvao pažnju, ali i smeh u srpskoj javnosti.

Bivši trener je gostovao u Jutarnjem programu na televiziji "Happy" u kojoj je govorio o predstojećem polufinalu Svetskog prvenstva između Hrvatske i Engleske.

Kolinda Grabar Kitarović na utakmici Hrvatska - Rusija
Kolinda Grabar Kitarović na utakmici Hrvatska - Rusija foto: AP

On se osvrnuo i na prethodni meč koji su Hrvati igrali protiv Rusije, a kome je prisustvovala predsednica Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović, pa je čak komentarisao i njenu lepotu, izgled i fizičke atribute.

- Mi samo hoćemo da vratimo Hrvatima ono što nama rade. Pogledajte predsednicu, koja je dobra riba... Ja kao muškarac za Kolindu kažem svaka čast! Terapija bi bila da oslabi nekih 4-5 kilograma... i druga stvar, ja sam živeo dve godine u Hrvatskoj, one su zaljubljene u nas Srbe. Zato što smo bolji muškarci! Imamo veće aparate za gašenje požara, sve normalno. Srbi su lep narod - rekao je Živadinović.

On se prisetio kako je deo igračke karijere proveo u Rijeci i sa kakvim se sve neprijatnostima susretao.

- Oni mogu da budu cinični, mogu da te ogovaraju iza leđa, da nas mrze... Ja se sećam utakmice Rijeka - Zagreb, i onda pola Zagreba viče 'gde ćemo kod one bude, sve će nas pobiti'. A ja sam voleo na Rijeci, kada je blato da im pustim malo jači 'for', pa kad im uđem sa dve noge, a oni ' kaj to činiš, nemo molim te' i tri puta sam se potuk'o. Stalno su me psovali jer sam Srbin. Govorili su mi da se vratim odakle sam došao. Ja sam se potukao jednom u neboderu, oko mi je bilo ovako - objasnio je "Bard Živa".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.