ROBERTO KARLOS PUN SAMOPOUZDANJA: Grupnu fazu prolaze Brazil i Srbija! (FOTO)
Foto: AP

on zna kako je

ROBERTO KARLOS PUN SAMOPOUZDANJA: Grupnu fazu prolaze Brazil i Srbija! (FOTO)

Brazil svoj prvi meč na Mundijalu igra u nedelju 17. juna protiv reprezentacije Švajcarske u Rostovu

Objavljeno: 18:16h

Čuvena "brazilska levica" koja je devedesetih i ranih dvehiladitih špartala po levom boku i navela mnoge da ga okarakterišu kao najboljeg levog beka svih vremena Roberto Karlos, ima izuzetno pozitivno mišljenje na konto šansi selekcije Srbije na tekućem Mundijalu.

Brazilac, koji je 2002. godine podigao "zlatnu boginju", izjavio je da će Srbija u Rusiji proći u osminu finala, a da će njegovi sunarodnici osvojiti šampionsku titulu.

- Grupnu fazu prolaze Brazil i Srbija, a Brazil će osvojiti šampionat. Verujem da će iznenađenje turnira biti jedan od afričkih timova - rekao je Roberto Karlos, koji boravi u Moskvi kao planetarni ambasador jedne kladioničarske kuće.

On nije želeo da izdvaja nijednog srpskog reprezentativca pojedinačno, već se osvrnou na to da posedujemo veliki broij kvalitetnih igrača širom velikih evropskih klubova.

- Možda u toku 30 dana turnira neki od igrača Srbije bude otkriće. Sve je moguće u savremenom fudbalu - poručio je Roberto Karlos, uz konstataciju da će Nejmar biti najbolji igrač šampionata, a Kristijano Ronaldo najbolji strelac.

Reprezentacija Brazila svoj prvi meč na Mundijalu igra u nedelju 17. juna, od 20 časova protiv reprezentacije Švajcarske u Rostovu.

BONUS VIDEO: Joga Bonito urednika fotografije Espresa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.