TIRKE GLEDAO PRVI TRENING SRBIJE U RUSIJI! Pune tribine, filmska zvezda i poruka: Neki smo pred krajem karijere, ovo nam je poslednja šansa! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Starsport©

Prvi raport

TIRKE GLEDAO PRVI TRENING SRBIJE U RUSIJI! Pune tribine, filmska zvezda i poruka: Neki smo pred krajem karijere, ovo nam je poslednja šansa! (FOTO) (VIDEO)

Veliki broj navijača, među kojima i Miloš Biković, dočekali su srpske fudbalere na prvom treningu u Svetlogorsku

Objavljeno: 02:18h

Fudbaleri Srbije su samo nekoliko sati po dolasku u Svetlogorsk već bili na terenu, na treningu.

Selektor Mladen Krstajić je sa svojim stručnim štabom izveo reprezentativce na jedan lakši trening čisto kako bi malo osetili podlogu na terenima na kojima će trenirati narednih nedelja tokom borakva na Svetskom prvenstvu.

Mladen Krstajić je izveo svoje izabranike da osete podlogu na terenima na kojima će trenirati tokom borakva na Svetskom prvenstvu
Mladen Krstajić je izveo svoje izabranike da osete podlogu na terenima na kojima će trenirati tokom borakva na Svetskom prvenstvu foto: Starsport©

Mora se reći da je dolazak naših igrača izazvao veliku pažnju lokalnog stanovništva i ljubitelja fudbala, pa je bilo mnogo naroda i navijača koji su čekali "Orlove" a potom sa tribina i posmatrali njihov rad na terenu.

Veliki broj lokalnog stanovništva u Svetlogorsku u obeležjima Srbije došao je na prvi trening reprezentacije
Veliki broj lokalnog stanovništva u Svetlogorsku u obeležjima Srbije došao je na prvi trening reprezentacije foto: Starsport©

Srpske fudbalere je došao da pozdravi i gleda naš poznati glumac Miloš Biković koji je velika zvezda u Rusiji, a koji je glumio i u filmskom serijalu o prvom učešću srpskih fudbalera na Svetskom prvenstvu 1930. godine, kada je glumio legendarnog Aleksandra Tirnanića.

I Miloš Biković, popularni glumac u Rusiji i Srbiji, došao je da pozdravi reprezentativce Srbije
I Miloš Biković, popularni glumac u Rusiji i Srbiji, došao je da pozdravi reprezentativce Srbije foto: Starsport©

Ono što je važni reći jeste da su zbog sitnijih povreda ovaj trening preskočili Aleksandar Mitrović i Adem Ljajić, a iz stručnog štaba su poručili da nije ništa ozbiljnije, nego mala predostrožnost i da se već u utorak očekuje da rade punom parom.

Nakon treninga je održana i konferencija za medije na kojoj se novinarima obratio jedan od najiskusnijih Antonio Rukavina, koji je bio i učesnik Svetskog prvenstva pre 8 godina, u Južnoj Africi.

Fudbaleri Srbije su na prvom treningu u Svetlogorsku igrali 'ševe
Fudbaleri Srbije su na prvom treningu u Svetlogorsku igrali "ševe" foto: Starsport©

- Meni je ovo drugo SP, prvo je bilo 2010. godine. Ja imam 34 godine i tu sam da pomognem mlađima da ne naprave grešku kao mi u Južnoj Africi, kada nas je poremetila loša atmosfera, a imali smo dobar tim. Sada imamo dosta mladih igrača, i astmosfera u svlačionici je zaista sjajna i nadam se da će tako i ostati - podsetio se Rukavina svog prethodnog učešća na Mundijalu.

On ističe da je vreme da i naša reprezentacija napravi nešto značajno i veliko na nekom takmičenju, za šta sigurno ima kvalitet.

Fudbaleri Srbije na prvom treningu po dolasku u Rusiju
Fudbaleri Srbije na prvom treningu po dolasku u Rusiju foto: Starsport©

- Mnogi od nas su pred krajem karijere, u reprezentaciji smo 10 godina, još od mlade selekcije i Evropskog prvenstva 2007. godine. Ovo nam je poslednja šansa da uradimo nešto veliko i uđemo u istoriju srpskog fudbala prolaskom u narednu fazu takmičenja - dodao je Rukavina.

1 / 11 Foto: Starsport©

BONUS VIDEO: Dolazak srpske fudbalske reprezentacije u Rusiju

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.