5 predmeta koje nikada ne smete držati u novčaniku! (FOTO)
Foto: Thinkstock

Pamet u glavu!

5 predmeta koje nikada ne smete držati u novčaniku! (FOTO)

Ako želite da smanji56te štetu u slučaju njegovog gubitka, pazite šta u njega stavljate. Pojedinim stvarima jednostavno nije tu mesto
Objavljeno: 09:33h

Želite li u slučaju gubitka novčanika smanjiti štetu, izvadite iz njega ovih 5 stvari!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U novčaniku nikada nemojte držati... 1. Zapisane pinove i lozinke

Možda nije jednostavno zapamtiti sve lozinke i pinove kojima se koristimo, ali nikako ih ne biste smeli držati zapisane u novčaniku. Držanje pinova zajedno s debitnim i kreditnim karticama u novčaniku, recept je za katastrofu.

foto: giphy

Pokušajte zapamtiti lozinke i pinove, a zapisane ih držite samo ako je to nužno i podalje od kartica, na nekom sigurnom mestu, na primer kodirane u mobilnom.

foto: Reuter

2. Kartice koje retko koristite

U novčaniku nosite samo one kartice koje koristite redovno i držite ih u nekoj pregradi. Mnogi ljudi u novčanicima drže kartice koje nikada ne koriste, a ako izgubite i jednu od njih, šteta može biti ogromna.

foto: giphy

Osim toga, u slučaju da izgubite novčanik zadaćete sebi više posla s otkazivanjem kartica ako u njemu nosite i one koje gotovo nikada ne vadite. Takođe, na nekom sigurnom mestu (ne u novčaniku) neka uz vas uvek budu brojevi koje morate nazvati u slučaju gubitka kartica kako biste ih što pre mogli poništiti.

foto: Reuter

Ispunjava sve želje preko noći! Kažu da sigurno deluje... (FOTO) (GIF)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.