Ispunjava sve želje preko noći! Kažu da sigurno deluje... (FOTO) (GIF)
Foto: Thinkstock

ave što poželiš

Ispunjava sve želje preko noći! Kažu da sigurno deluje... (FOTO) (GIF)

U početku je ova metoda konstruisana da čovek može samostalno i brzo da pronađe izlaz iz teških situacija, ali i za brzo ispunjenje želja
Objavljeno: 23:04h

Verovatno ćete sledećih nekoliko dana, naići na situaciju, koja će biti neka vrsta nagoveštaja u kom pravcu da krenete dalje. Nečiji poziv, članak u novinama ili neočekivani susret može biti ključ za rešavanje vašeg problema.

Ako ste se ujutro probudili sa spoznajom da ste pronašli rešenje za vaš problem, popijte preostalu vodu iz čaše i obavezno se zahvalite Bogu, Svemiru i svojoj podsvesti za dobijenu pomoć (u svakom slučaju popijte vodu).

foto: Giphy

Kako deluje ova tehnika i zašto je efikasna?

Mnogi su upoznati sa činjenicom (koja je naučno dokazana) da voda ima pamćenje, odnosno da poseduje sposobnost da prima, pamti, kodira informaciju i kroz nju se može uticati na podsvest čoveka. Ljudsko telo, uključujući i mozak, sastoji se više od tri četvrtine vode. Stvar je u tome što kad čovek pije vodu drži oči zatvorene, moždana aktivnost se povećava, mozak pokušava da izračuna šta ste vi progutali.

foto: tumblr

Povećana aktivnost mozga otvara put za delotvorno programiranje. Fenomen pamćenja omogućava vodi da čuva podatke. Voda podseća na novi disk na koji unosite bilo koji podatak. Tako da obična voda može uticati ne samo na podsvest, već i na organizam čoveka, što su dokazala brojna naučna istraživanja, i pomoću nje se može pomladiti i izlečiti ljudski organizam.

foto: Thinkstock

(Espreso.co.rs / Izvor: atma.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.