9 sasvim normalnih stvari na telu kojih se žene stide (FOTO) (GIF)
Foto: Thinkstock

ne treba da bude tako

9 sasvim normalnih stvari na telu kojih se žene stide (FOTO) (GIF)

Potreban je veliki trud da budemo svoji i ne obraćamo pažnju na stvari koje nisu bitne ali nas opterećuju
Objavljeno: 13:02h

5. Celulit na butinama

Pa šta ako imate celulit? Koliko puta ste videle slike poznatih bez fotošopa koji su baš isti kao vi? Pokušajte da pijete više vode i bavite se nekim sportom, ali znajte da je vaš celulit nekome baš sladak.

foto: Thinkstock

6. Sitne bubuljice

Nema razloga da se osećate kao da ste opet u pubertetu. Promene na vašem licu dešavaju se zbog ishrane, šminke, znoja i načina života. Možete ih pokriti šminkom, ali osobe oko vas neće ni primetiti te neravnine, osim ako se baš ne skoncentrišu.

foto: Giphy

7. Čudni prsti na nogama

Često se dešava da žene leti izbegavaju da nose sandale sa otvorenim prstima, baš zbog ovoga. Ukoliko osećate baš toliku neprijatnost, možete nositi zatvorene cipele, ali je tajna u tome da vaša stopala budu uredna i niko neće primetiti vaše prste.

foto: Thinkstock

8. Zalisci na vašoj kosi

Većina žena ovo nije ni shvatala kao problem, dok nisu negde pročitale o tuđim nesigurnostima. Zalisci čine vaše čelo ogromnim i ne možete da vežete konjski rep kao sve vaše prijateljice? Opustite se! To je samo problem u vašoj glavi!

foto: Giphy

9. Vaše genitalije

Nije da idete okolo i pokazujete to svima, da morate toliko da mislite o tome. Opterećuje vas zategnutost, veličina, neprijatan miris, a ne morate to da radite sebi. Budite srećne što je "dole" sve normalno i nemate realan problem.

foto: Profimedia

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.