Pakleni gosti na svadbama: Zbog ovih njuški može da vam presedne sopstveno venčanje! (GIF)
Foto: Giphy

razne sorte

Pakleni gosti na svadbama: Zbog ovih njuški može da vam presedne sopstveno venčanje! (GIF)

Svadba je proslava na kojoj se pozivaju vrlo različiti tipovi gostiju, od rođaka koje niste ni upoznali, pa sve do kolega sa posla
Objavljeno:

1. Tetka koju ne poznajete, a ne prestaje da plače

Ne seća se ona vas, ni vi nje, a opet nema srećnije osobe od nje zbog vašeg posebnog dana. Pitajte mladožnj za svaki slučaj. Možda je ipak neka njegova tetka, a svi su u neznanju.

2. Devojka koja stoji u prvom redu da bi uhvatila bidermajer. Spremna je na sve!

Na svakom venčanju postoji ovakva neka. Od samog početka čeka taj trenutak sa nestrpljenjem. Spremna je i da se pobije ako treba, ali se bez buketa kući ne vraća.

3. Pijani ujak, teča, brat...

Oni žive za svadbe. Piće za dž u neograničenim količinama. Čaša je uvek puna, a usta ne zatvara, pa sve goste ispituje o svemu i svačemu, a i on se otvara.

4. Riba koja je došla da pravi selfije

Sredila se bolje i od mlade. Svaki čas opali po koji selfi i odmah kači na sve društvene mreže. Da vide imaginarni prijatelji kako se skockala!

5. Drugar koji ima samo jedan cilj - smuvati neku ribu

On se na venčanjim oseća kao kod kuće. Potpuno je izvežbao muvanje deveruša, kumi i ostalih gošći. Sve što želi je da nekoga povede tu noć i usmeren je samo na ostvarenje svog cilja.

6. Tip koji muva pevačicu

Svaka pesma je njegova. Kiti muziku, a sa pevačice ne skida pogled. Skenira je od glave do pete i baca ljigave migove.

7. Žderači

Oni su došli samo zbog klope. Sve što se iznese na sto u sekundi nestane. A obično bace i neki komentar, kako je moglo to bolje i obilnije, ali tanjiri su ipak prazni!

8. Kralj ili kraljica podijuma

Sigurni su u to da im nema ravnih kada je ples i igra u pitanju, pa se shodno tome razbacuju po podijumu ne obraćajući pažnju na druge. A ostalim gostima ne preostaje ništa sem da sednu na svoja mesta...

9. Nedavno venčani par koji sve upoređuje sa svojim venčanjem

Svaki detalj posmatraju i šapuću. Njihovom oštrom oku ništa ne promiče. 1001 pronađu zbog kojeg je njihovaproslava bolja od ove.

10. Momak i devojka koji su se spanđali na venčanju

Svima je neprijatno zbog njihovog ponašanja sem njima. Neprekdno se ljube i vataju na sred sale. A pored svega su i odvaljeni od alkohola. Od otmene proslave naprave skandalozno bludničenje.

(M.B.)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.