Ešli je bila za volanom kad joj je sin poginuo: Smogla je snage i napisala pismo koje je rasplakalo sve mame sveta! (FOTO)
Foto: facebook / ashley grimm

ispovest majke...

Ešli je bila za volanom kad joj je sin poginuo: Smogla je snage i napisala pismo koje je rasplakalo sve mame sveta! (FOTO)

- Doživela sam najgori strah koji svaka majka ima. Izgubila sam sina u užasnoj saobraćajnoj nesreći...
Objavljeno:

Sva moja deca su bila prevezena u bolnicu. Bila sam neutešna od šoka. Prošla su dva dana kada sam videla vesti koje izveštavaju o smrti mog sina. Kao da izveštavaju o mogućoj promeni vremena ili novootkrivenoj planeti. Bila sam zahvalna što su rekli da u nesreći nije bilo droge i alkohola. Ali to nije ono što me boli.

Čitaoci su najokrutnije komentarisali kakva sam ja to majka. Kako sam to i zaslužila, kako treba da mi oduzmu decu. Želela sam da ih udarim, da ih protresem, da im kažem koliko smo bili bliski, koliko sam se trudila da oni budu sigurni, kako smo imali poseban pozdrav za laku noć... Želela sam svima da kažem da je uvek govorio kako bi da me oženi, da sam najbolja mama na svetu, da mi je gradio brodove, spavao u mom krevetu dok bi držao moju ruku svojim isprepletenim prstima...

Ali niko ionako to ne bi čuo.

Morala sam da napišem ovo svim mamama i da im kažem - čuvajte svoju decu, grlite ih i čuvajte. Ja nisam ono što sam nekad bila. Smrt i gubitak promene čoveka. Držala sam svog mrtvog sina nasred ulice, plakala, vrištala, ali Bog ga nije vratio.

Birala sam grobno mesto za svog četvorogodišnjeg sina. Kupila sam odelo superheroja kako bi ga moj sin nosio dok se raspada u zemlji.

Ljubila sam i ljubila njegov mali leš i jecala dok sam proučavala svaki značaj njegovog hladnog lica i držala njegove beživotne ručice. Spavala sam na groblju samo kako bih još jednom odspavala s njim. Pričala sam sa zemljom u kojoj on leži.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.