Ešli je bila za volanom kad joj je sin poginuo: Smogla je snage i napisala pismo koje je rasplakalo sve mame sveta! (FOTO)
Foto: facebook / ashley grimm

ispovest majke...

Ešli je bila za volanom kad joj je sin poginuo: Smogla je snage i napisala pismo koje je rasplakalo sve mame sveta! (FOTO)

- Doživela sam najgori strah koji svaka majka ima. Izgubila sam sina u užasnoj saobraćajnoj nesreći...
Objavljeno:

Ešli Grim je izgubila sina u saobraćajnoj nesreći. Ona je vozila. Iako je uvek pazila, tog dana je sve otišlo u nepovrat.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Smogla je snage i napisala pismo svim mamama koje je objavila na svom Fejsbuk nalogu.

- Doživela sam najgori strah koji svaka majka ima. Izgubila sam sina u užasnoj saobraćajnoj nesreći. Izašla sam sa benzinske pumpe, proverila sve točkove i počela da vozim prema našoj porodičnoj kući.

Moj sin je bio poznat po tome da će učiniti sve da se odveže u automobilu. Svim silama smo se trudili da pronađemo načine da bude vezan tokom vožnje, ali šta god da uradimo, on je pronalazio načine da se odveže. On je bio superheroj. U proseku, stajala bih tri do četiri puta tokom vožnje kako bih ga ponovo dobro zakopčala.

Vozili smo se samo pet minuta kada je ogromna stena počela da se kotrlja u našoj traci. Imala sam tri izbora: da pokušam da izbegnem stenu, da pređem u suprotnu traku na sred velike krivine ili da udarim u stenu. Stena, sudar sa drugim automobilima, reka. Izabrala sam stenu. Izabrala sam pogrešnu stvar. I da, on se već bio otkopčao.

Stena nas je udarila i odbacila nas na ivicu litice. Naš kombi se prevrnuo i moj sin je na licu mesta preminuo.

Moj sinčić koji je bio moj ponos i moja radost okrutno mi je oduzet u delićima sekunde. Sećam se da sam bila zgnječena između volana i tri tone metala. Krv je bila svuda oko nas. Borila sam se i borila i onda sam se onesvestila. Kad sam se probudila, pokušavala sam da izvučem svako dete (petoro moje dece je bilo sa mnom) iz kombija.

Kad sam došla do Titusa pokušala sam svim silama da podignem kombi koji je bio preko njega. Moj osmogodišnji sin mi je pomagao. Mogla sam da vidim samo donji deo njegovog tela. Pokušala sam da ga spasem, ali on je već otišao. Preminuo je na licu mesta. Nije patio i osetio bol.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.