Tetoviranje je simbol zla, tatu je pečat satane! Da li je ovo najurnebesniji tekst koji ćete pročitati danas? (FOTO) (GIF)
Foto: AP/Natacha Pisarenko

eh ta đavolja rabota

Tetoviranje je simbol zla, tatu je pečat satane! Da li je ovo najurnebesniji tekst koji ćete pročitati danas? (FOTO) (GIF)

Odreknite se Satane, približite se Bogu i ljubite bližnjeg neistetoviranog svoga!
Objavljeno:

‚‚ Tetoviranje je bizaran proces. Glup i ružan. Čak i zdravstveno opasan. Bolan i neshvatljiv normalnoj osobi. Ali sasvim razumljiv opsednutim ljudima..."

Mogući prevod: Već su iskritikovane umetnosti, pa daj jš malo da se kritikuje. S akcentom na tetoviranje.

foto: Reuter Neil Hall

Pa da može biti opasan, ako tetovažu radite na nekoj dalekoj peščanoj plaži, pa se nakon toga valjate u pesku. Čisto sumnjamo da će to bilo ko učiniti, što zbog toga jer su nam plaže daleko, što zbog toga jer svi vode računa o svojim svežim tetovačima da bi ispale dobre. Nema medicinskih potvrda da je tetoviranje štetno po bilo koji organ u telu.

A što se normalnosti tiče, pitamo se po kom se to kriterijumu ona uspostavlja? Ako je nešto drugačije, ne mora nužno biti nenormalno. Ili mora? E pa sad mnogo je pitanja...

foto: giphy

‚‚ A tetovaža je simbol tog pada to se vidi u crkvi kada vernici sa tetovažama ulaze u crkvu ili stoje na liturgiji. Njih je satana obeležio, iako oni veruju u Boga, mole se i prisustvuju službi, njihov ume je okovan"

Ako neko veruje u Boga i redovno ide na službe, kako tako lako može potpasti pod uticaj zlih sila?! I kakve zapravo veze tetoviranje ima sa tim?!

foto: Thinkstock

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.