POTPUNO JE UNIŠTILA JAPANKE NA PLAŽI! Htela je da ih baci, a onda se setila TRIKA koji svi moraju da znaju! (FOTO)
Japanke / Ilustracija, Foto: Facebook

praktično

POTPUNO JE UNIŠTILA JAPANKE NA PLAŽI! Htela je da ih baci, a onda se setila TRIKA koji svi moraju da znaju! (FOTO)

Ovo se sredstvo inače se koristi za čišćenje zagorelog posuđa, sudopera, roštilja, keramičkih pločica, prozora i garniture u bašti

Objavljeno:

More, pesak i sunce nisu baš idealna kombinacija za vaše japanke, koje u tim uslovima vrlo brzo izgledaju staro i iznošeno. Rešenje za ovaj problem pronašla je jedna majka, koja je na Fejbuk grupi posvećenoj čišćenju otkrila svoj mali trik nakon kojeg njene bele japanke izgledaju kao nove.

Članica grupe “Mrs Hinch Cleaning Tips” podelila je fotografije pre i posle čišćenja i totalno izbezumila ostale članove. Pa, kako su njene posivele japanke ponovno postale bele? Žena je sve objasnila i zapravo je vrlo jednostavno.

foto: Facebook

“Ove japanke su doslovno najudobniji par obuće koji imam. Uvek ih perem pod tušem, ali one nikad ne izgledaju sasvim čisto. Koristim zubnu četkicu i pastu za čišćenje! Sada ih ostavljam da se osuše na suncu”, napisala je u žena u svojoj objavi i jasno dala do znanja kako je tajna snežnobelih japanki – ribanje univerzalnom pastom, koja se inače koristi za čišćenje zagorelog posuđa, sudopera, roštilja, keramičkih pločica, prozora i garniture za baštu.

Ljudi su oduševljeno komentisali objavu ove majke i priznali kako jedva čekaju da isprobaju trik, prenosi The Sun.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.