BILA JE BOGINJA LEPOTE, A ONDA JE U 33. GODINI UBRIZGLA TOLIKO BOTOKSA DA NE MOŽE DA TREPNE: Glumica se unakazila!
Megan Foks, Foto: Printscreen/youtube/TheEllenShow

šta uradi od sebe?!

BILA JE BOGINJA LEPOTE, A ONDA JE U 33. GODINI UBRIZGLA TOLIKO BOTOKSA DA NE MOŽE DA TREPNE: Glumica se unakazila!

Više je ni rođena majka ne prepoznaje!

Objavljeno: 11:48h

Američka glumica Megan Foks dugo je važila za jednu od najatraktivnijih i najtalentovanijih mladih nada Holivuda, ali onda su stvari krenule nizbrdo... Bar kada je o njenoj karijeri reč!

Naime, ova 33-godišnjakinja zarađivala je milione, a pojavljivala se u hit serijama i filmovima, no praktično preko noći surova holivudska industrija ju je istisnula usled činjenice da je uvek bila spremna da vrlo glasno kaže šta ne valja i šta se događa iza kulisa i na samim snimanjima.

Uporedo sa tim, sama se posvetila više porodičnom životu i odgajanju dece, pa su ove dve stvari u kombinaciji od Megan napravili tek osrednju zvezdu, premda je imala daleko veće predispozicije. Bilo kako bilo, ova dama nastavila je da bira manje uloge koje joj odgovaraju, a možemo je gledati i u emisiji "Legends of the Lost" na Travel kanalu, u kojoj priča o arheologiji, putovanjima, nerazjašnjenim misterijama... Takođe, dobro pliva u biznis vodama s obzirom da se bavi dizajniranjem donjeg veša i kupaćih kostima.

No, ono što publiku intrigira više od onoga na koji način je lepa brineta nastavila da zarađuje novac, jeste zašto je u proteklih 15 godina gotovo promenila lični opis. Ne samo što je bukvalno neprepoznatljiva u odnosu na početak karijere, već je i trenutno njeno lice praktično "mumificirano".

Naime, glumica redovno deli svoje selfije na društvenim mrežama, a na svakom od njih vidna je upotreba botoksa i sličnih tretmana, koje Megan očigledno ne štedi... Nema nijedne bore, čak ni one najsitnije, na njenom licu, a čak su joj se i oči iskosile i suzile usled posledica korekcija.

Tako je nedavno objavila niz selfija na Instagramu, uz koje je i sama priznala da nije preterano zadovoljna time kako izgleda na fotografijama.

"Napravila sam 300 selfija, i na 297 izgledam kao reanimirani leš. Ovde su preostala tri, dakle 1 odsto uspešnosti", iskreno je napisala Foksova, a komentari pratilaca su bili brutalni.

"Volim te, ali zbog botoksa si počela izgledati kao Azijatkinja", "Stvarno si preterala", "Sećam se kad si bila najseksi žena sveta", "Pogledaš li se ikad u ogledalo", "Previše operacija", "Faca ti se toliko promenila", samo su neke od neprijatnih opaski na račun ove 33-godišnjakinje, no na sve kritike Megan je ostala nema...

Da li je glumica zadovoljna ili ipak nije ne znamo, ali ono što je sigurno jeste da uživa u braku sa 12 godina starijim kolegom Brajanom Ostinom Grinom i odgajanju njihova tri sinčića.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Žena.Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.