IMAM 37 GODINA, MUŽA I 3 SINA! Pronašla sam LJUBAVNIKA koji mi je spasio ŽIVOT! MNOGE ĆE OVA PRIČA RAZBESNETI
Žena je rešila da ispriča svoju priču, Foto: Profimedia

nerealano!

IMAM 37 GODINA, MUŽA I 3 SINA! Pronašla sam LJUBAVNIKA koji mi je spasio ŽIVOT! MNOGE ĆE OVA PRIČA RAZBESNETI

Uvek je izgledala top! 

Objavljeno: 05.08.2019. 19:11h
  • 5

Tridesetsedmogodišnja žena rešila je da ispriča svoju nesvakidašnju priču, te je mnoge ostavila u neverici. 

-  Ljubavnik mi je spasio brak. Imam 37 godina, 3 sina, muža i ljubavnika. Pre 5 godina moja mama mi je predložila da sebi nađem nešto sa strane da se malo opustim, jer sam tih dana bila baš pod stresom. Muž mi je terenski radnik, po 6 meseci ne dolazi iz Rusije, ganja karijeru, novac… želi kuće, vikendice, stanove i ja sam mu bila na nekom 10. mestu u životu.

Jednostavno sa 32 godine koliko sam tad imala bilo je očigledno da mi fali da me neko svakodnevno zadovoljava, čini sretnom, što je moja mama i primetila. Uvek sam izgledala top i nije mi dugo trebalo da nađem sebi pravi komad piletine.

Ja 32, a on 24 godine, košarkaš… uh kako me je usrećio, pretvorio me u sasvim drugu osobu, sretnu i ispunjenu.

Ovo ispunjenu shvatite bukvalno, bili smo neoprezni i ostala sam trudna. Neviđen problem jer muža tada kući nije bilo 4 meseca, razmišljala sam da abortiram, ali sam se plašila. Kada je muž došao iz Rusije bila sam u drugom mjesecu trudnoće, noćima nisam spavala, nisam znala šta da radim, a onda mi je moja mama rekla da prikrivam trudnoću iduća dva meseca koliko je moj muž trebao da bude kod kuće.

Tako smo i uradile, kada je postalo očigledno da sam trudna sakrivala sam se kod mame u kući, a na moju sreću, Bog ima milosti rodila sam sokro 15 dana sa zakašnjenjem i to skroz zdravo dijete. Naravno, mama me porodila, a nakon nekih 20 dana otišle smo i upisati mog sina u knjigu rođenih.

Čim je čuo, muž je došao iz Rusije, to nam je bio treći sin i tolIko je bio sretan da mi je kupio ogrlicu, naruvicu, prsten i minđuše od čistog zlata… 2.500 eura vrijednosti. Nije ništa primetio, a realno i teško je bilo primetiti, 20-ak dana razlIke, beba, pa beba, jedino se plašim jer moj ljubavnik, otac tog mog trećeg sina je visok preko 2 metra, a moj muž i je tek 1,78… nadam se da neće baš mnogo izrasti, sad me to jedino muči.

Sada 5 godina nakon toga kada razmislim mislim da mi je ljubavnik, sa kojim sam i dan dans spasio brak, u njemu sam dobila kao neki ispusni ventil za sve moje prbleme i da nisam poslušala mamu i da nisa mušla u ovaj način života sigurno bih se razvela od mog muža i pitanje je kako bi klinci reagovali na sve to.

Bonus video:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media