PREVARILA JE DEČKA, A ON JOJ JE OPROSTIO: Onda se dogodilo nešto NEVEROVATNO
Prevara u vezi, Foto: Profimedia

ispovest

PREVARILA JE DEČKA, A ON JOJ JE OPROSTIO: Onda se dogodilo nešto NEVEROVATNO

Imam 21 godinu, a dečko mi ima 23

Objavljeno: 04.08.2019. 07:15h
  • 1

Anonimna devojka je prevarila dečka s njegovim najboljim prijateljem, a on joj je, kaže, oprostio. Ipak, ponaša se drugačije nego pre pa je ona zatražila savet na portalu The Sun, od njihog kolumniste Dear Deidre.

Ovo je njena priča, a ispod je savet koji je dobila:

Imam 21 godinu, a dečko mi ima 23. Upoznali smo se na fakultetu, a on ima sve što volim na muškarcu: visok je, taman i vrlo dobro izgleda. Oboje smo prilično otvoreni, i za mene i za njega drugi govore da smo "duša svake zabave".

Njegov najbolji prijatelj nas je pozvao na proslavu svog 21. rođendana, roštilj u kući njegovih roditelja. Pre toga sam ga na kratko upoznala i bio mi je simpatičan. Kako je dečko bio zadužen za piće, njegov prijatelj i ja počeli smo razgovarati o plivanju. Oboje smo naime plivali za lokalne klupske timove.

Znam da je to kliše, ali pozvao me u svoju sobu da mi pokaže trofeje. Nisam mislila da će se išta dogoditi, niti sam nešto priželjkivala, samo smo razgovarali i smejali se, s pijuckali vino iz boce koju smo imali sa sobom.

Ne mogu se setiti ko se od nas prvi nagnuo, ali odjednom smo se počeli ljubiti. Imao je moj omiljeni after shave, a najednom je upitao: Hoćemo li?, Rekla sam: Da!

Bio je to samo brzinski seks, ali kad smo posle ležali tamo na krevetu, vrata su se otvorila. Pred njima je stajao moj dečko. Nikad neću zaboraviti pogled na njegovom licu. Odmah smo sišli dole, ali njega nije bilo. Otišao je u šetnju.

Kad se vratio, prijatelj ga je odveo na stranu i rekao da je kriv, i to je bila glupa greška. On mu je odgovorio da je sve u redu, ali čim smo ostali nasamo videlo se da baš i nije.

Na kraju mi je rekao da mi oprašta, ali znam da nije i po tome kako izgleda kad se nađemo u društvu nekih momaka.

Šta mogu učiniti da vratim njegovo poverenje?

Savet:

Kako ti nisi zaboravila pogled na njegovom licu kad vas je vidio, ni on nije zaboravio šok koji je preživio kad te vidio na krevetu u naručju svog najboljeg prijatelja. Morao je to biti niz snažnih emocija.

Umesto da se ljuti na prijatelja koji je, takođe, izdao njegovo poverenje, oprostio mu je, ali je onda sav bes usmerio na tebe. Možda on ima licemeran stav da su žene te koje navode muškarce, te su zbog toga one krive za varanje.

Kako god, vreme je da krene dalje, ali za to i on treba biti voljan. Reci mu da želiš zagrljaj, a ne da te gleda kao da ćeš nešto sagrešiti. Ili zaista možete oboje povući crtu ispod prošlosti i pustiti je, ili će on doneti odluku koje se najviše boji, da ostane bez tebe.

 

Bonus video:

(Espreso.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media