MUŠKARCI SU NA OVO ALERGIČNI: 8 stvari koje žene rade, a oni to jednostavno ne podnose, pogledajte POSLEDNJU
Ako mu tepate u javnosti, verovatno ćete ga brzo oterati od sebe, Foto: Profimedia

loše navike

MUŠKARCI SU NA OVO ALERGIČNI: 8 stvari koje žene rade, a oni to jednostavno ne podnose, pogledajte POSLEDNJU

Važno je znati šta vašem muškarcu smeta!

Objavljeno: 18:57h

Mnoge stvari koje devojke često rade umeju da zasmetaju muškarcima!

1. Tepanje u javnosti

Ako mu tepate u javnosti, verovatno ćete ga brzo oterati od sebe. Slatke reči, poput “ljubavi”, “medo” i ostalih nadimaka, muškarcima deluju potpuno nemuževno. Zato ga pred drugima oslovljavajte imenom ili nadimkom kojim ga zovu prijatelji, a tepanje ostavite za intimne trenutke.

2. Smaranje sms porukama ili pozivima

Ukoliko mu uputite na desetine poziva ili SMS poruka dnevno, ostavićete utisak očajne djevojke koja ga proverava, kojoj je dosadno i čiji se život “vrti” isključivo oko partnera. Čak iako mu je to simpatično, ubrzo će mu dosaditi, pa se potrudite da ne preterujete sa zivkanjem.

3. Negativan stav

Negativan stav prema svemu, stalno ozbiljan izraz lica i cinizam su neke od stvari koje muškarci ne vole kod devojaka. Naravno da niste uvek raspoloženi za šalu, ali ukoliko ste stalno mrzovoljni, nakon nekog vremena će to verovatno početi da mu smeta.

4. Često psovanje

Poneka psovka može da prođe, ali ako previše psujete, muškarci će prestati da vas gledaju kao damu i ostavićete utisak osobe koja nema lepe manire.

5. Flert sa drugim muškarcima

Ono što nijedna strana ne voli je da vidi svog partnera kako flertuje sa nekim drugim. Muškarci nikako ne žele da budu u vezi sa devojkom koja pokušava da zavede svakog momka na kojeg naiđe.

6. Nedostupna devojka

Dobro je da budete samouvereni, ali ako budete stalno izigravali “nedostupnu” devojku, muškarci će to doživeti kao kompleks više vrednosti. U redu je da se on malo potrudi da osvoji devojku, ali ako previše “igrate igrice” sa partnerom, on će verovatno odustati.

7. Trač partije sa drugaricama

Volite da povremeno tračarite sa drugaricama, ali ako na partnera ostavite utisak da im pričate baš sve sočne informacije i pikanterije o vašoj vezi, on vam nikada neće potpuno verovati. A to sigurno nije ono što želite.

8. Loša higijena

I na kraju, ali ne i manje važno, lepe grudi,zgodno telo, prefinjena lepota, šminka i sve ostale mackalice, ne pomažu ako ne vodite računa o higijeni zuba, tu i tamo “preskočite” tuširanje ili niste depilirani.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.