RECEPT ZA USPEH KOD ŽENA: Ovo je 9 stvari koje muškarce čine neodoljivim!
Pravi muškarac ne pokušava da bude dominantan nad drugima, posebno ne nad ženom, Foto: Printscreen

interesantno

RECEPT ZA USPEH KOD ŽENA: Ovo je 9 stvari koje muškarce čine neodoljivim!

Na muškarcima postoje stvari koje su ženama privlačne, a baš nijedna nema veze sa izgledom

Objavljeno: 18:46h

Fizički izgled je manje bitan, važno je kakav se čovek krije iza lepe odeće i uredne frizure.

Na muškarcima postoje stvari koje su ženama privlačne, a baš nijedna nema veze sa izgledom.

1. Ima unutrašnju snaga

Samopouzdanje koje izvire iz njega, ali bez one arogancije i uobraženosti. On nema potrebu nikome da se dokazuje niti da teatralno privlačiti pažnju na sebe.

2. Pokazuje emocije

Mnogi momci greše kada misle da ne smeju da pokažu svoje slabosti. Žene vole da vide njihovu ranjivost, kada kažu da se nečega boje, ispoljavaju svoje emocije iskreno, priznaju kada su pogrešili i to pokušavaju da isprave.

3. Ne glumata

Oni cene prave vrednosti i kompletne su osobe, za razliku od onih koji se smatraju pravim muškarcima, puni su sebe, a zapravo su mentalno još dečaci. Žene vole momke koji se ne pretvaraju da su nešto što nisu, koji imaju duboke emocije i brinu kako njihovi postupci utiču na druge.

4. Inteligentan je

Vrlo je privlačno posmatrati muškarca željnog znanja, znatiželjnog i pametnog koji pokušava da naučiti ponešto od svakoga. Takvi muškarci nisu uvereni da sve znaju i ne podcenjuju druge ljude i njihovo znanje. Rado će saslušati i razmisliti o tome što su čuli.

5. Ima smisla za humor

Retki su ti koji uživaju u društvu preozbiljnih ljudi. Jedna od stvari koja je pri vrhu lestvice onoga što je ženama neodoljivo je upravo fini smisao za humor koji nije isforsiran i ne vređa nikoga.

6. Velikodušan je

Muškarci škrti na materijalnim stvarima, ali i na emocijama, ženama su odbojni. To ne znači da treba da se raspire novcem, ali velikodušnost u granicama normale i zdravog razuma je poželjna osobina.

7. Ljubazan je

Gotovo svaku ženu će 'razoružati' osećajan muškarac, empatičan, nasmejan i veseo. Njegova ljubaznost prema ljudima oko sebe otkriva da će takav biti i sa svojom budućom partnerkom. Neodoljivo je kada muškarac istinski i sa zanimanjem sluša šta mu neko govori bez pokušaja prekidanja razgovora i deljenja svojih saveta.

8. Miran je pod pritiskom

Žene prate i kako se momci nose sa problemima, a jedan od pokazatelja njegovog dobrog karaktera je i to što može da ostane miran kada se nešto loše dogodi. U stanju je dobro da razmisli kako bi rešio problem bez drame.

9. Ne dominira

Pravi muškarac ne pokušava da bude dominantan nad drugima, posebno ne nad ženom. On zna važnost kompromisa u životu, dobre komunikacije i poštovanja, prenosi Atma.

Bonus video

(Espreso.co.rs/24 sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.