SVEKAR MI IMA NEMAČKU PENZIJU, MORALA SAM DA PRISTANEM: Ostala udovica, pa ŠOKIRALA celu familiju ovim!
Žena, ilustracija, Foto: Profimedia

opasna

SVEKAR MI IMA NEMAČKU PENZIJU, MORALA SAM DA PRISTANEM: Ostala udovica, pa ŠOKIRALA celu familiju ovim!

Desile su se neke neplanirane stvari

Objavljeno: 26.03.2019. 16:06h
  • 198

Jedna udovica ispričala je svoju intimnu ispovest i sa svima podelila na internetu. Naime, ona se udala svog svekra, rođenog oca njenog pokojnog muža zbog njegove penzije, ali… desile su se neke neplanirane stvari.

Ispovest vam prenosimo u celosti:

"Nakon što je moj muž preminuo pre 5 godina ostala sam sama sa 4 sina, sama na ovom svetu… nikoga nisam imala osim njih. Bilo mi je mnogo teško, plašila sam se budućnosti, odrastanja dece, obaveza… Prošle godine mi je moj svekar ponudio da se udam za njega, obzirom da je svekrva umrla godinu dana nakon tragedije mog muža. Osećala sam se odvratno kada mi je rekao da se udam za njega, ali onda je pokušao da mi objasni da je to za moje dobro, da će mi ostati njegova penzija i da ću na taj način rešiti moju budućnost.

Inače svekar ima nemačku penziju i to vrlo dobru. Mesec dana sam se lomila, razmišljala i na kraju pristala. Sve je bilo u redu kada je naš odnos u pitanju, međutim, prie mesec dana smo prvi puta prešli granice našeg odnosa, svekar-snaja. Iako smo se venčali nismo imali TE odnose, jer naš brak je sklopljen zbog njegove penzije, odnosno tako je bilo do pre mesec dana.

Jednostavno desilo se, niti se ja niti se on ponosimo na to, ali… živi smo ljudi i TE potrebe su u tom trenutku bile jače od svega drugog. Pet godina do tada nisam imala odnose sa muškarcem. Posle toga smo se dogovorili da s vremena na vreme to ponavljamo… kada nam se ukaže potreba, možda zvuči odvratno, ali bolje da se “trošim” sa njim nego sa drugim muškarcima po selu i tako da sramotim moju decu i pokojnog muža… pokoj mu duši. Niko ne zna osim nas dvoje, mog svekra i mene, tako da…mislim da nisam ništa loše uradila. Samo želim da obezbedim sebe i svoju decu…."

Šta biste vi uradili? Pišite u komentarima.

Bonus video:

(Espreso.rs/perfekcionizam.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media