ODMAH SAM ZNALA DA NEŠTO NIJE U REDU: Ona je doživela PAKAO na sastanku!
Devojka je doživela strašnu stvar na prvom sastanku, Foto: Profimedia

Da li je moguće?!

ODMAH SAM ZNALA DA NEŠTO NIJE U REDU: Ona je doživela PAKAO na sastanku!

Lokalna radio stanica, objavila je vest o nesreći koja je zadesila devojku dok je bila na sastanku

Objavljeno:

Sara Vajli, 24- godišnjakinja je iz Australije koja je imala neugodno iskustvo na prvom sastanku. Dogovorila je susret s muškarcem kojeg je upoznala onlajn i s njim se dopisivala tri nedelje. Razmišljala je kako da organizuje prvi sastanak, a da bude poseban, drugačiji, te se par dogovorio da idu na planinarenje. No, ubrzo je sve krenulo po zlu. Tvrdi kako je odmah nakon susreta s njim uvidela da nije kliknula s njim i da nešto ne štima. Nisu bili zajedno ni sat vremena kada se okliznula, i pala. Pokušala je da zaustavi pad hvatanjem za obližnje stablo, no pritome je razrezala ruku i to poprilično duboko, a ispričala je kako nikada nije videla toliko krvi i znala je da je povreda ozbiljna.

Tražila je od svog saputnika da joj pomogne da pocepa majicu kako bi mogla da zavije ranu i zaustaviti krvarenje, no on joj je ponudio svoju čarapu, piše Metro. Natopljenu krvlju, muškarac je uskoro tražio od Sare da mu vrati čarapu jer mora da ide da ne bi zakasni na posao. Ostavio ju je potpuno samu na planini, no srećom, nezgodu koju je doživela videli su vatrogasci koji nisu bili u službi i iskoristili su taj dan za uživanje na planinama. Priskočili su joj u pomoć i nakon tri sata, koliko je bilo potrebno da je spuste s planine, odvezli je u bolnicu. Sara je ispričala kako je nekoliko puta padala u nesvest nakon pada, a njen partner na prvom spoju, 10-ak minuta nakon pada je tražio signal da nazove na posao. Ubrzo joj je rekao kako mora da ide jer ima mnogo sastanaka taj dan, no ono što ju je najviše iznenadilo u njegovom ponašanju bilo je to što je tražio svoju čarapu nazad.

Vatrogasci na koje je naišla, imobilisali su joj ruku, a u bolnici je podvrgnuta hitnoj operaciji ruke i "završila" sa čak 22 šava te je izgubila većinu oseta u toj, desnoj ruci.

Dan nakon nesreće koju je doživela. Lokalna radio stanica, objavila je vest o nesreći koja je zadesila devojku dok je bila na sastanku. Muškarac s kojim je bila, poslao joj je poruku u kojoj je tražio da mu pošalje fotografiju svoje ruke pre operacije i rekao kako izgleda kao ruka od zombija. Nakon objave vesti o nesreći, blokirao ju je na svim društvenim mrežama i više joj se nije javio. Bonus video:

OVI LJUBAVNICI RAZMENJIVALI NEŽNOSTI NA LJULJAŠCI: Od poljubaca sve ŠKRIPI I PUCA, a Miljani ne silazi OSMEH sa lica!

(Espreso.co.rs/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.