SRAMNI OBIČAJ ZA MLADE TINEJDŽERKE: Otac sagradio ćerki kolibu, a momci ulaze JEDAN PO JEDAN!
Sagradio tinejdžerki kolibu, Foto: Printscreen

nemoralno!

SRAMNI OBIČAJ ZA MLADE TINEJDŽERKE: Otac sagradio ćerki kolibu, a momci ulaze JEDAN PO JEDAN!

Na drugom kraju sveta, narod Guajiro u Kolumbiji praktikuje ceremonijalni ples nakon kojeg, u određenim okolnostima, muškarac i žena koji su učestvovali, a ako se sapletu, imaju odnos

Objavljeno:

Ovakvi i slični običaji koji su potpuno neprihvatljivi sa stanovišta modernog društva i dalje postoje u nekim delovima sveta, o čemu piše sajt ScoopWhoop.

Tako u plemenu Kreung u Kambodži stariji sagrade “ljubavnu kolibu” za svoje ćerke tinejdžerke. Dečaci onda tu ulaze dan za danom, dok ona ne pronađe onoga koji se smatra pogodnim za zajednički život.

Ali, tu nije kraj bizarnim i moglo bi se slobodno reći nemoralnim običajima. Tako na Mangai, ostrvu u Južnom Pacifiku, dečaci stari oko 13 godina imaju odnose sa starijim ženama koje ih podučavaju tehnikama intimnih odnosa.

Opet, u plemenu Wodabe u Nigeru u severnoj Africi postoji praksa da se jednom godišnje muškarci zamaskiraju i pokušavaju preoteti tuđe žene. U Africi postoji i pleme golih žena.

Na drugom kraju sveta, narod Guajiro u Kolumbiji praktikuje ceremonijalni ples nakon kojeg, u određenim okolnostima, muškarac i žena koji su učestvovali, a ako se sapletu, imaju odnos.

Bonus video

Emisija Kratki espreso!

(Espreso.co.rs/Doznajemo.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.