Najjednostavniji trik kojim ćete se rešiti muva i komaraca u kući i napolju!
Muve se brzo razmnožavaju i nakada im kraja, Foto: Reuter

spas od muva

Najjednostavniji trik kojim ćete se rešiti muva i komaraca u kući i napolju!

Pogledajte recept!

Objavljeno:

Svi volimo proleće i leto, ali mrzimo muve koje dolaze zajedno sa ova dva neverovatna godišnja doba.

Muve mogu biti prilično neprijatne i što više mi mašemo rukama, više se čini da lete oko nas. Životni vek muve je oko 30 dana, što nije baš dugo, ali problem je u tom razdoblju neprestano množenje i povećanje broja. Posledično, kako neki umiru, rađaju se novi, zbog čega je nemoguće uživati u predivnom vremenu van. Ako ste mislili da je nemoguće rešiti se muva, niste tačni ste jer mi imamo genijalno rešenje za vas.

Postoji jednostavan način za uklanjanje ovih neugodnih parazita, kako iz vašeg doma tako i izvan istog. Imamo savršeno rešenje za vaš problem – 100% efikasan, prirodan i jednostavan način uživanja u letnim danima bez muva koje zuje oko vaših ušiju. Idealan recept za ovo jesu LIMUN I KLINČIĆI. Naime, klinčići i njihovi mirisi odbijaju muve vrlo efikasno, ali ako dodate limun u mešavinu, prirodni miris koji odbija će biti još jači i efikasniji, piše infosavetnik.

Treba će vam limun i nekoliko klinčića. Prvo skuvajte polovinu limuna i stavite klinčiće u celulozu.Samo stavite ovaj lek na sto na kojem sedite i muhe više neće zujati oko vas.

Bonus video: 10 kućnih lekova protiv uboda komaraca

(Espreso.co.rs/Infopult.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.