Kako da izgledate zanosno na poslu, kao da nije luda noć za vama? (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

da uvek budeš lepa

Kako da izgledate zanosno na poslu, kao da nije luda noć za vama? (FOTO) (GIF)

Vrućine vam baš i ne pomažu da održite lep i svež izgled kad krenete napolje, ali ovi trikovi će vam pomoći

Objavljeno:

3. Nabavite puder u prahu

Nakon dana na poslu koža postaje sve sjajnija i sjajnija, ali ne u pozitivnom smislu. To se pogotovo događa u letnjim danima, kada znoj dodatno podstiče sjaj. A to nikako nije look koji želite, pa bi bilo najbolje da nakon šminkanja na lice nanesete lagani sloj pudera u prahu, koji će koži dati mat izgled. Umesto sunđerčićem, puder u prahu nanesite četkicom, da biste mogli da ga lakše dozirate.

foto: PIXABAY.COM

4. Nosite svuda sa sobom blot papiriće

Blot, odnosno papirići za matiranje lica, su proizvod koji trebata da uvek imate u svojoj torbici. T-zona se u stresnim okolnostima masti još češće, ali ovi papirići će u trenu upiti tu mast, a vi ćete izgledati svežije i lepše.

foto: giphy

5. Ostanite hidratizovani

Ovaj savet isplati se ponoviti još stotinu puta ako treba, jer ako ne pijete dovoljno vode, to se negativno odražava na vaš izgled, ali i na celokupno zdravlje. Nemojte čekati da dođete do posla da biste ugasili žeđ, nego uvek u torbi nosite bocu obične vode. A ako na poslu zbog stresa često zaboravite da pijete vode, onda instalirajte neku od brojnih aplikacija koje će vas na to podsetiti.

foto: pixabay.com
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.