Kako da izgledate zanosno na poslu, kao da nije luda noć za vama? (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

da uvek budeš lepa

Kako da izgledate zanosno na poslu, kao da nije luda noć za vama? (FOTO) (GIF)

Vrućine vam baš i ne pomažu da održite lep i svež izgled kad krenete napolje, ali ovi trikovi će vam pomoći

Objavljeno:

Kako da odaberete pravi puder za svoj tip kože? (FOTO) (GIF)

Čim krenu vrućine, teško je izgledati sveže i lepo, a pogotovo ujutro na poslu. To zvuči skoro nemoguće, pogotovo ako ste iskoristili lepo vreme da se zabavite i legli kasno. Možda frizura i šminka uspeju da prežive do posla, ali kad se stres, znojenje, vlaga i ostali faktori upletu u vaš izgled, teško da ćete ostati tako doterani.

Ali to ne mora biti tako. Čak i ako na posao odlazite u najranijim jutarnjim satima i tokom dana trpite nesnosne vrućine, možete izgledati lepo. A u tome vam pomaže ovih 7 jednostavnih trikova koje morate isprobati:

foto: giphy

1. Koristite prajmer

Vaša šminka imaće najviše šanse za "preživljavanje" dana na poslu ako u svoju make up rutinu dodate prajmer. On priprema kožu za šminku i pomaže da ostane na mestu, usprkos svim spoljašnjim uticajima koji joj ne odgovaraju. Naravno, pre nanošenja prajmera lice je svakako potrebno namazati hidratantnom kremom jer taj korak ne biste nikada smeli da preskočite.

foto: profimedia

2. Spasite kosu šamponom za suvo pranje

Ako ste zaboravili da operete kosu, a probudili ste se prekasno da bi to uradili ujutro, tu je vaš verni pomoćnik - šampon za suvo pranje. Stvoren baš za ovakve prilike, ovaj šampon u trenu može osvežiti vašu splasnutu i masnu kosu, a koristite ga čak i ako ćete je taj dan svezati u punđicu ili rep.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.