EVO ZAŠTO ŽENE PREKRIVAJU MASLAC ČAŠOM: Tu caku morat znati pre pravljenja svakog SLATKIŠA
Ilustracija, Foto: Youtube printscreen / OnePotChefShow

savet

EVO ZAŠTO ŽENE PREKRIVAJU MASLAC ČAŠOM: Tu caku morat znati pre pravljenja svakog SLATKIŠA

Maslac je proizvod koji je uvek u frižideru, jer se često dodaje tokom pripreme raznih jela: peciva ili čak običnih sendviča.

Objavljeno:

Međutim, kako bi što pre obavile poslove u kuhinji, domaćice ponekad zaborave na vreme izvaditi maslac iz frižidera.

Kao rezultat toga, hladne i tvrde namirnice komplikuju proces kuvanja. Uglavnom je potrebno da je maslac već omekšao.

Ovde stvar spašava jedan trik za koji ne znaju svi.

Puter
foto: Printscreen/Youtube/Nino's Home

Ako želite proizvod omekšati što je brže moguće, tada ga trebate staviti na tanjir i pokriti čašom odozgo.

U tom slučaju potrebno je prethodno imati čistu toplu vodu u posudi kako bi se proces ubrzao.

Ostaviti da odstoji pet minuta. Kao rezultat, maslac će postati mekši, a tekstura kremastija.

Postoji još jedan jednostavan način da omekšate maslac na sobnoj temperaturi. Za to nasecite proizvod na male komadiće i razvaljajte između dva papira za pečenje.

Bonus video:

02:57

Filip i Aleks izveli ćerku iz porodilišta

(Espreso/Krstarica/N.L./Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.