OVO SU SVE ŽENE ROMANA ABRAMOVIČA: Milijarder im napravio SEDMORO DECE, a sve 3 VARAO sa LJUBAVNICAMA (FOTO)
Roman Abramovič, Foto: EPA/Facundo Arrizabalaga, Facebook

OBRATITE PAŽNJU

OVO SU SVE ŽENE ROMANA ABRAMOVIČA: Milijarder im napravio SEDMORO DECE, a sve 3 VARAO sa LJUBAVNICAMA (FOTO)

Zna se da Abramovič ima tri propala braka, da ima sedmoro dece i brojne afere, te da intrigira javnost svojim ljubavnim avanturama

Objavljeno: 13:41h

Ruski milijarder Roman Abramovič (57) koji se već godinama nalazi na listi najbogatijih Rusa, veoma je tajanstven kada je u pitanju njegov ljubavni život. Zna se da Abramovič ima tri propala braka, da ima sedmoro dece i brojne afere, te da intrigira javnost svojim ljubavnim avanturama. A evo ko su bile njegove supruge koje je, kako se pisalo, besramno varao sa drugim ženama.

Olga Jurevna Lisova (1987.-1990.)

Prvi brak Romana Abramoviča trajao je kratko, samo tri godine od 1987. do 1990. godine, ali je zato ostavio značajan trag u njegovom poslovnom životu. Roman je ćerku uticajnog diplomate, upoznao kao dvadesetogodišnjak u restoranu i tada nije imao ogromno bogatstvo koje sada poseduje. Par se odmah zaljubio, a venčali su se posle dva meseca veze.

Upoznavanje sa Olgom Lisovom, koja je bila tri godine starija od mladog Abramoviča, značilo je i upoznavanje sa njenim uticajnim roditeljima. Njena podrška Abramoviču u poslovnim počecima bila je ključna, a poklonjenih 2.000 rubalja za venčanje kasnije su se ispostavili kao početni kapital za Abramovičev poznati preduzetnički poduhvat. U njegovom asortimanu su se našli parfemi, najlonke, paste za zube i dezodoransi. Utrostručio je uloženi iznos i uspeo da legalizuje posao, a onda je sa suprugom osnovao kompaniju za proizvodnju lutaka.

Abramovič je na jednom letu upoznao stjuardesu, buduću suprugu Irinu Malandinu, koja je presudila njegovom braku. Olgi skoro ništa nije ostalo nakon razvoda. Ostavio ju je u jednosobnim stanom u kojem su živeli i sitnom količinom novca.

Irina Malandina (1991.-2007.)

Irina Malandina
foto: Profimedia

Drugi brak sa Irinom Malandinom trajao je 15 godina, od 1991. do 2007. godine tokom kog su dobili petoro dece. Presudila im je Romanova afera sa Dašom Žukovom, koju će on kasnije oženiti. Irini je krah braka doneo 150 miliona funti i bila je to jedna od najskupljih parnica u dotadašnjoj istoriji razvoda. Bivša stjuardesa je od bivšeg supruga tražila samo da nikad ne zapostavlja njihovu deecu uprkos razvodu, što je on obećao da će ispuniti i tako je i bilo.

Irina je kasnije progovorila o svom životu sa Abramovičem, opisujući ga kao "zlatni kavez", sugerišući da je njena finansijska stabilnost došla po ceni lične slobode.

Daša Žukova (2008.-2017.)

Roman Abramovič, Daša Žukova, Darija Žukova, Irina Malandina
foto: Profimedia, AP, EPA/Facundo Arrizabalaga

Treća supruga Abramoviča je 15 godina mlađa Daša Žukova sa kojom se venčao 2008. i dobili su dvoje djece. Razveli su se 2017. posle devet godina. Nakon razvoda, Daša je navodno dobila između 200 i 300 miliona dolara novčane naknade.

- Nije me iznenadilo kad sam čula vesti o njegovom “prijateljstvu” sa 25-godišnjom Dašom Žukovom. Ona je jako lepa žena iz dobre porodice, mlada, se*si i atraktivna. Ono što znam je da kad se on zaljubi, ne postoji ništa oko njega osim te osobe. Napraviće sve što mora kako bi bio sa ženom koju voli i u tome ga ništa i niko neće sprečiti. Roman možda ima sav novac ovog sveta, ali on mu neće kupiti ljubav i sreću. Strahujem zbog njega. Mislim da nikada neće biti u potpunosti srećan, jer će uvek hteti još - ispričala je svojevremo za medije njegova prva supruga Olga.

Abramoviča su nakon tri propala braka mediji povezivali sa nekoliko žena, uključujući rusku balerinu Dianu Višnevu i televizijsku ličnost Aleksandru Korendjuk, ali nijedna od ovih veza nikada nije zvanično potvrđena.

01:57

SRBIN ZBOG ANTIAMERIČKIH OBJAVA POPIO PEDALU SA MREŽA?! Svaka žalba mu je odbijena, ALI OVAJ MILIJARDER MU JE POMOGAO

(Espreso/srećna republika/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.