ĆERKA BIVŠEG PREDSEDNIKA POJAVILA SE KAO BESKUĆNICA: Izašla na ulicu "APA-DRAPA", a tolike PARE IMA
Ilustracija, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimediaž

morate znati

ĆERKA BIVŠEG PREDSEDNIKA POJAVILA SE KAO BESKUĆNICA: Izašla na ulicu "APA-DRAPA", a tolike PARE IMA

Malija Obama nastavlja da pokazuje neobične autfite.

Objavljeno:

Najstarija ćerka Baraka i Mišel Obame primećena je kako pohađa časove glume u Los Anđelesu, obučena u jednostavnu, ali šik odeću napravljenu od sakoa, na dugmad i širokih farmerki.

Malija je primećena u pokretu kako se drži kafu za poneti. Njena odeća se sastojala od zelene prugaste jakne, belog dugmeta sa nekoliko dugmadi na vrhu i otkopčanom dnu, nekih velikih farmerki i crnih čizama. Izgled je uparila sa velikom torbom i kosom oblikovanom u punđu, što je rezultiralo odećom koja izgleda kao da je brzo sastavljena bez žrtvovanja bilo kakvog stila.

To je još jedan primer da Malija pokazuje neke sjajne komade u svojoj garderobi i sposobnost mešanja i spajanja različitih elemenata dok zadržava svoj stil.

Obama
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako je odrastala i počela da razvija svoju karijeru u umetnosti, Malija nastavlja da pokazuje nove nijanse sebe, negujući mističnost i hladnoću koju je teško ponoviti.

Ranije ove godine, Malija je premijerno prikazala svoj prvi kratki film na Sundance Film Festivalu. „Srce“ je napisala i režirala ona.

Malija je prisustvovala crvenom tepihu događaja, noseći dugačak i elegantan sivi kaput uparen sa svetloplavim dugmetom, tamnim pantalonama i kestenjastim čizmama. Opet, jednostavni elementi koji daju super kul rezultate, prenosi Hola!.

Bonus video:

01:15

Inspektori dosli sa dokazima u kesama u PU Bor

(Espreso/NajŽena/Ana Klikovac/Espreso Zabava)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.