OVO SU NAJIMUPLSIVNIJI ZNAKOVI HOROSKOPA IKADA: Rođeni da se SVAĐAJU - teški ko crna zemlja kad se naljute
Impulsivni znakovi horoskopa, Foto: Profimedia

saznajte

OVO SU NAJIMUPLSIVNIJI ZNAKOVI HOROSKOPA IKADA: Rođeni da se SVAĐAJU - teški ko crna zemlja kad se naljute

Ko se od nas nije naljutio na prijatelja koji to nije zaslužio ili ispod glasa opsovao drugog vozača u saobraćaju

Objavljeno:

Normalno je imati loš dan, ali ovo ponašanje postaje problematično kada se događa stalno i uz nedostatak kontrole. Možda je to šef koji šalje ljutite imejlove zbog najmanjih grešaka ili osoba koji pukne kad nestane interneta - šta god bio slučaj, ovi ljudi mogu da dele isti horoskopski znak, piše Best Lajf.

Lav

Ovaj znak može da bude izvor zabave, ali oni takođe mogu da budu svadljivi i odbrambeni. Pod vladavinom Sunca, Lavovi veruju da su središte svemira i ‘ne podnose dobro kritike’, kaže astrološka kolumnistkinja Bela Ngien. "Kad je njihov ego oštećen, mogu da pokažu prilično lošu narav", slaže se astrolog Rakel Kuben, "ali, često je ovo vatrena reakcija za maskiranje temeljnih osećanja bola i nesigurnosti". Dobra stvar je što je njihov bes obično prolazan. "Najčešće će ih laskanje umiriti i vratiti njihovom radosnom karakteru", objašnjava astrolog DŽil Loftis.

Rak

Jeste li iznenađeni što na ovom spisku vidite osetljivog i brižnog Raka? Iako ne gube živce u tradicionalnom smislu, njihova ćudljivost može da bude jednako oštra. "Male stvari mogu da izazovu njihove emocije, što dovodi do napada besa", ističe Ngien. To se obično događa kada "osećaju da su svi protiv njih", dodaje astrolog Alis Smit. "Nije neobično da prvi napadnu u ime svoje obrane. Takođe nikad ne zaborave napad. Nikad".

Devica

"Ljutnja Devica proizilazi iz njihovog perfekcionizma", primećuje Smit, "a u nesavršenom svetu može biti puno toga zbog čega bi se uznemirili!" Na poslu ih mogu hladnokrvno odbiti ako traže produženje roka, ili ako živite s njima, pripremite se da osetite njihov bes ako ste "pogrešno složili" rublje. A kad se jednom svađaju, neće odustati, jer Device su vrsne u verbalnoj raspravi.

Jarac

Jarac je sličan Devici po tome što voli da se stvari rade na određeni način, posebno u vezi sa bilo čim što ima veze s njihovim poslom ili karijerom. Budući da je njihova vladajuća planeta Saturn, planeta odlučnosti i nagona, ovaj znak je "vrlo tvrdoglav i nepokolebljiv", primećuje Ngien, dodajući da se "ljute kada stvari ne idu prema njihovom planu". "Na površini deluju hladnokrvno, smireno i sabrano, no ipak imaju opsesivne tendencije i teško uspevaju da kontrolišu svoj temperament kada se njihovi strogi rasporedi ne izvršavaju savršeno", objašnjava Kuben.

Škorpija

Misteriozna škorpija skrivaće svoja prava osećanja po svaku cenu, ali kad njihov bes prestane, očekujte da će vas ubosti. "Lako ih je povrediti i prilično su osvetoljubivi te vam verovatno neće unapred reći šta osećaju", kaže Kuben. Neće vikati, umesto toga svoj bes pokazuju kroz manipulaciju i podmuklost. I ne očekujte da će brzo preboleti svoja osećanja. "Mogu dugo da zadrže ljutnju, a izmislili su izreku da je osveta jelo koje je najbolje poslužiti hladno", dodaje Smit.

Bonus video:

03:26

ODLIČAN PERIOD ZA SAMO JEDAN ZNAK, A ČAK NJIH 7 OČEKUJU TURBULENCIJE! Astrolog: Promene nastupaju krajem januara, a posebno u maju

(Espreso/nportal/prenelaT.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.