OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA NEĆE BRINUTI O NOVCU DO KRAJA APRILA: Džepovi će im biti PUNI PARA, prelivaće
Ilustracija, Foto: wen hui wang / Panthermedia / Profimedia

astro

OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA NEĆE BRINUTI O NOVCU DO KRAJA APRILA: Džepovi će im biti PUNI PARA, prelivaće

Njima će se kreativnost višestruko isplatiti, a oni sve menjaju

Objavljeno:

Može da vam se desi da dođete u neku nepovoljnu finansijsku situacju međutim ovi znakovi će imati sreće i ovaj mesec će ih finansijski problemi zaobići.

BIK

Pripremite se za mesec pun izazova! Nadolazeći mladi Mesec u Ovnu uticaće na vašu devetu kuću životnih vrednosti i prioriteta, filozofije i visokog obrazovanja. Budite spremni na unutrašnje duhovne promene.

A već 21.04. u vašem horoskopskom znaku susreću se Jupiter, planeta ekspanzije i Uran, planeta promene i tehnologije, zajedno čine konjunkciju. Problem koji vas je dugo držao u neizvesnosti, pa tako i na polju finansija, rešiće se na najbolji način za vas.

29. aprila vaša vladajuća planeta, Venera, prelazi u vaš znak i tada će sve ići “kao po loju”. U aprilu možete promeniti svoj pristup poslu, preispitati svoje vrednosti i odnos prema profesiji. Uvođenje novog pristupa dovešće do promena u području finansija.

Horoskop
foto: Natalia Okorokova / Alamy / Alamy / Profimedia

LAV

Vaša kreativnost će, početkom meseca, dosegnuti nove visine! U ovom trenutku videćete da ste sami stvorili ograničenja u svojoj kreativnosti. Ovo otkriće omogućiće vam da se pokažete na novi način, što može biti nagrađeno, uključujući i novac.

Sezona Bika donieće vam uspeh u karijeri. Ako već dugo tražite posao, nemojte očajavati: vaša ponuda iz snova je pred vratima. Pripremite se za velike finansijske promene s početkom sezone Bika i iskoristite predah na početku meseca da oslobodite svoj kreativni potencijal.

DEVICA

Nemojte žuriti s donošenjem odluka! Za razliku od vašeg sestrinskog horoskopskog znaka Riba, najbolje je malo usporiti tokom retrogradnog Merkura. Međutim, čak i takva “pauza” može uroditi plodom!

Iskoristite vrieme mudro: napravite planove za blisku budućnost i pripremite se za njihovo sprovođenje krajem meseca. Promene u finansijama moguće su samo uz pravilnu pripremu planova za budućnost: ispravno postavite prioritete i suzdržite se od aktivnih akcija do kraja razdoblja retrogradnog Merkura.

RIBE

Razdoblje retrogradnog Merkura u aprilu će predstavnicima horoskopskog znaka Riba doneti promene na polju finansija. Osećaćete se samopouzdanije, a na to će obraćati pažnju i ljudi oko vas: kolege i šefovi.

Početkom meseca naglo ćete promeniti pristup poslu. Nemojte se bojati promena, jer zahvaljujući njima finansijski uspeh vam je pred vratima!

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Novosti Magazin/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.