UROLOG TVRDI DA OVAJ DEO TELA OTKRIVA VELIČINU MUŠKOG ''PONOSA'': Čim ga pogledate znaćete sa čime RASPOLAŽE
Veličina penisa, Foto: Profimedia

dosta je nagađanja

UROLOG TVRDI DA OVAJ DEO TELA OTKRIVA VELIČINU MUŠKOG ''PONOSA'': Čim ga pogledate znaćete sa čime RASPOLAŽE

Dr Rena Malik je urolog i doktor specijalizovan za seksualno zdravlje, a nedavno je gostovala u podkastu "Diary of a CEO" otkrivši jedan zanimljiv detalj o muškom polnom organu

Objavljeno:

Ona je, naime, razbila stereotip da su muškarci sa većim stopalama bolje obdareni , a tvrdi da ne postoji ni veličina šaka i penisa nisu međusobno povezani, kako se to često veruje.

Ipak, dr Malik, koja radi u klinikama na Beverli Hilsu i Ervajnu, ističe da postoji jedao deo tela koji može da ukaže na veličinu muškog ponosa. Pogađate, to je nos!

"Postoji jedna studija; reč je o japanskoj studiji u kojoj su ispitani samo Japanci, tako da ima određene nedostatke, ali su izmerili sve ove delove tela i dužinu penisa i utvrdili su da je dužina nosa u korelaciji sa dužinom penisa, a ne sa veličinom šaka ili stopala", objasnila je ova lekarka.

Dr Rena nije navela druge relevantne studije koje povezuju veličinu nosa i penisa, ali je zato priznala da ima puno pacijenata koji su zabrinuti oko toga da li je njihov ponos previše mali.

Ovaj urolog otkrio je da postoji rešenje za muškarce koji žele da produže svoj penis - potrebno je da redovno koriste ekspander, odnosno uređaj za rastezanje i produžavanja penisa. Ova spravica može da poveća dužinu polnog organa do dva centimetra i predstavlja najbezbedniji način da se to uradi.

"To su uređaji koji su napravljeni za produženje penisa, ali su takođe napravljeni za muškarce koji imaju nešto što se zove Pejronijeva bolest", objasnila je ona. Pejronijeva bolest je stanje koje izaziva otežane i bolne erekcije, te zakriveljnost penisa.

Bonus video:

03:55

SEKSOLOG ZAPLAKAO U EMISIJI UŽIVO: Zbog čipsa sa ukusom VAGINE?! Kroz te stvari deca trebaju polako da prođu

(Espreso/zenablic/Stefana Pavlović/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.