ŽENE KOJE RADE OVE 3 STVARI PRIVLAČE APSOLUTNO SVAKOG MUŠKARCA: Osobine kojima niko ne može da odoli
Ilustracija, Foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

sjajno

ŽENE KOJE RADE OVE 3 STVARI PRIVLAČE APSOLUTNO SVAKOG MUŠKARCA: Osobine kojima niko ne može da odoli

Privlačnost se krije u ponekad neočekivanim detaljima

Objavljeno: 18:37h

Mnoge žene se često pitaju šta je to zbog čega će muškarac da „izgubi glavu“ za nekom ženom. Iako biste možda prvo pomislile da je glavna stvar koja će ga privući fizički izgled, eksperti tvrde da to i nije tako.

1. Žene koje zrače ženskom energijom

Ne radi se o preteranom prilagođavanju ili brizi da svi drugi budu srećni na vaš račun. Radi se o uspostavljanju ravnoteže između muške i ženske energije. Zračiti ženskom energijom znači povezati se s emocijama i ući u balans.

Na taj način osoba blista, deluje kao da sama bira ono što želi u životu, a ne kao da će biti izabrana. To joj osnažuje život i čini ga ugodnim, ona se ne prepušta u tuđe ruke, već ima kontrolu. Na taj način dolazi i ljubav, tj. idealan muškarac…

Orgazam, Seks
foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

2. Žene koje poštuju svoje granice

Treba reći ne i da, u zavisnosti od toga šta osoba želi i na šta je spremna. Poštujući svoje granice, žena ostaje verna sebi i ne kompromituje svoje ciljeve i vrednosti. To je posebno važno kad se desi hemija i ona upozna osobu koja joj se veoma sviđa. Međutim, ona i dalje zna svoje granice i poštuje ih bez obzira na njega.

3. Žene koje se suočavaju sa svojim najdubljim strahovima, zbog toga što su ranjive

– Vaš najdublji strah nije da ste neadekvatni. Vaš najdublji strah je da ste moćni preko svake mere i da vas plaši vaše svetlo, a ne vaša tama – navodi stručnjak za veze Marina Vilijamson, piše Your Tango.

– Potrebno je verovati u sebe, kako biste osvetleli svoje unutrašnje svetlo. Vera u vaš ženski sjaj je ono što vas sprečava da se oslonite na tuđu svetlost, da biste se osećali celi.

Prihvatanje vašeg autentičnog ženstvenog „ja“, može zahtevati vreme, strpljenje i praksu.

– Verujte u sebe. Već ste privlačni, magnetični i blistate. Znaćete da ste na pravom putu kada se muškarcu od same prisutnosti zavrti glava kad uđete u prostoriju, jer ćete ga magnetski privući. Zatim, sledeći potez zavisi od vas i znaćete tačno šta treba da uradite – zaključila je Marina.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srpski portal/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.