VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL DONOSI PROMENE: Jedan znak oseća JAKE EMOCIJE, a njima stiže VELIKA LOVA
Horoskop, Foto: Profimedia

astro

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL DONOSI PROMENE: Jedan znak oseća JAKE EMOCIJE, a njima stiže VELIKA LOVA

April - mesec kada prolećno sunce donosi energiju ne samo prirodi, već i svim ljudima na planeti

Objavljeno: 17:29h

Sam pogled na prirodu veoma pozitivno utiče na vaše raspoloženje. Pesimizam zimskih meseci brzo će biti zaboravljen. Zbog toga se ovaj mesec često opisuje kao veoma srećan. A zvezde, naravno, potvrđuju ovu izreku svojom povoljnom pozicijom.

Horoskop za april 2024. kaže da će se pojedinci dobro snaći i u ličnom životu, ako su ranije ove godine iskusili depresiju na ovom polju. Konačno ljudi počinju da oživljavaju. Osim toga, možete očekivati radosne trenutke i dobro zdravlje.

Horoskop
foto: Natalia Okorokova / Alamy / Alamy / Profimedia

Ovan

Ovan će zablistati zahvaljujući novoj energiji u aprilu. Sa dolaskom proleća osetićete visoku dozu motivacije za vežbanje, a zahvaljujući snažnoj volji, koja vam u ovom periodu sigurno neće nedostajati, osetićete velike promene. Organizovanje i efikasnost postaće vaša jača strana, posebno na poslu, jer ćete moći odmah da sprovedete svoje ideje u praksi bez ikakvih problema i vremenskih zastoja. Ali ne zaboravite na pravilnu ishranu i dovoljnu količinu vitamina; vašem telu će tokom ovog perioda biti potrebna dovoljna nega.

Ovan će se osećati kao preporođen. April će vam dati puno mentalne energije. Verovatno ćete pokušati da postignete svoje ciljeve iu privatnom životu i na planu karijere. Merkur će vam pomoći da jasno definišete svoje ciljeve i načine da ih postignete. Odličan je trenutak da počnete da pohađate kurs i organizujete sastanke od velikog značaja.

Međutim, ovaj mesec će verovatno doneti i bolesti respiratornog sistema poput prehlade ili gripa. Ako sebi ne date dovoljno vremena da se izlečite, može kasnije usporiti vaš napredak.

Bik

April će doneti mnogo energije Biku. Ovaj prolećni mesec biće uglavnom fokusiran na odnose. Duboka kontemplacija i promišljanje stvari neće biti na dnevnom redu. Bićete spontaniji, pa se nemojte plašiti da u potpunosti iskoristite svaku priliku, ali određena doza razboritosti bi bila prikladna.

Bićete puni i fizičke snage, koju ćete dobro iskoristiti u sportskim aktivnostima. Ali pazite da ne preterujete. Vaši mišići će tokom ovog perioda biti skloni prenaprezanju. Stoga obratite pažnju na hranljivu ishranu i dovoljnu količinu vitamina.

U aprilu će život Bikova biti pun pozitive u mnogim aspektima života. Posebno u odnosima na koje će uticati Venera. Nakon značajne pauze, vaša seksualnost će se probuditi i vaš partner će to nesumnjivo ceniti. Međutim, pazite da ne budete previše strastveni jer bi ih to čak moglo obeshrabriti.

Ova planeta će uticati i na vašu želju da se okružite lepotom. Zato je idealno vreme za uređenje kuće ili promenu njenog izgleda. Ovi impulsi bi takođe mogli da završe kao kupovina.

Blizanci

April će biti veoma uzbudljiv mesec. Raspoloženja Blizanaca će se menjati kao na toboganu, a pojačaće se potreba da uvek ima poslednju reč. Međutim, ovaj pristup može oterati vaše prijatelje i oni će želeti da se drže podalje od vas. Dakle, ne treba se toliko držati svoje istine, da se ne bi nepotrebno svađali sa nekim do koga vam je zaista stalo. U ovom periodu na površinu će izaći i stari blokovi, koji će zahtevati rešenje. Iako to neće biti lako, konačno ćete pustiti prošlost i započeti novi život.

April će biti u znaku svađa za blizance. Ko god da je, posvađaćete se oko sitnica i možda ćete se kasnije kajati. Osim sukoba, vratićete se i starim nepravdama iz prošlosti. Ali ne treba da pokušavate da se borite protiv ovih osećanja, već da pokušate da ih analizirate i učite od njih. Veze će vam biti tvrd orah tokom ovog vremena jer ćete biti neukroćeni za slobodu, ali istovremeno ćete zadržati lojalnost. Ova podela takođe neće doprineti vašem raspoloženju.

Rak

April budi jake emocije u Raku, koje ovaj znak u startu neće moći da obuzda. Možete očekivati nekontrolisani izliv emocija koji može izazvati značajne probleme kako u ličnom, tako iu profesionalnom životu. Vaše ponašanje će biti uglavnom impulsivno, pa u ovom periodu pokušajte da se fokusirate na unutrašnji mir i pokušajte da razmislite o stvarima pre nego što nešto kažete. Ovo će poboljšati ne samo vaše komunikacijske veštine već i vašu empatiju prema drugima. Svoje suvišne emocije možete izraziti kroz neku fizičku aktivnost protkanu mentalnim treninzima, kao što su borilačke veštine.

U aprilu će Rakovi morati da imaju više kontrole nad sobom. Bićete skloni eksplozivnosti i na poslu i kod kuće. Ovo će imati značajan uticaj na vaše odnose sa kolegama. Pošto verovatno niste baš druželjubivi, a oni koji vas ne znaju, mogli bi da pogreše ovu karakteristiku kao vašu ličnost. Čitanje vam može pomoći da se smirite. Pronađite mirno mesto, uzmite svoju omiljenu knjigu i dopustite da budete uvučeni u zaplet. Takođe, sticanje znanja će vam pomoći da se opustite.

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Lav

April budi u Lavu seksualnu energiju i neobuzdani apetit. Sve teme koje su za vas bile tabu sada će se otvoriti, a vi ćete početi da otkrivate nove oblasti seksualnosti. Isplanirajte ceo vikend sa partnerom samo za sebe kako biste mogli da uživate u intimnim trenucima bez narušavanja mira. Međutim, vaša želja za seksom će biti toliko jaka da će vam se dopasti ideja potpune slobode, koja bi vam kasnije mogla izmaći kontroli i obraditi vam se. Nemojte da vas zavara trenutak opijenosti da ne izgubite ono što je zaista važno.

April će biti mesec nezavisnosti i promena za Lavove. Bilo da je u pitanju promena vašeg ponašanja, stila života, na poslu ili promena vašeg lika, uživaćete u njoj u potpunosti. Međutim, to će doneti i neke negativne strane. Poželećete da se oslobodite trenutnih obaveza i uživate u slobodi. Možda ćete kasnije požaliti zbog takvih promena.

Ako vas privlače alternativne nauke, ovaj mesec je odlično vreme da se bavite njima jer horoskop pokazuje da će vas osvetliti izuzetan talenat, koji možda neće dugo trajati.

Devica

U aprilu će Devica osetiti potrebu za nežnošću i ljubavlju. Bukvalno ćete žudjeti za zagrljajem nekog bliskog i nećete moći da dobijete dovoljno fizičkog kontakta. Ali tokom ovog perioda počećete da se hvatate za mnoge stvari i odmah želite sve, što će vas držati u stalnoj napetosti. Istovremeno, bićete skloni izmišljanju scenarija, što često može dovesti do razočaranja. Uživajte u sadašnjem trenutku i dopustite da vas ponese ono što vam život nudi u tom trenutku.April će za Device biti prilično divlji u pogledu odnosa. Moguće je da će se u vašem životu pojaviti neko poseban i da ćete se u njega zaljubiti na prvi pogled. Iako verovatno ne možete da prestanete da razmišljate o ovoj osobi, trebalo bi da pustite stvari da idu svojim tempom i ne žurite ništa. Pozitivnost će vas odvesti ovog meseca. Probudićete se sa entuzijazmom i s lakoćom i humorom se nosite sa svim obavezama. Ali čuvajte se svojih kolega, koji takvo raspoloženje mogu shvatiti kao oportunizam i vide vas kao pretnju.

Vaga

April će Vagama doneti značajno poboljšanje u komunikacijskim veštinama. Najviše ćete ga koristiti u svom poslu, gde ćete konačno skupiti hrabrost, izdvojiti se iz mase i diktirati svoje uslove. Istovremeno, bićete motivisani da izučavate strani jezik, u čemu ćete briljirati, i počećete da tražite mogućnosti u kojima možete da komunicirate sa izvornim govornicima. Takođe ćete čeznuti za vremenom provedenim sa svojom porodicom, pa planirajte zajednički put u planine. Videćete kako će vam to koristiti i, osim toga, ojačaćete veze, za koje u poslednje vreme niste imali vremena.

Vage će u aprilu biti na vrhu sveta. Sve će funkcionisati u skladu i kod kuće i na poslu, i biće odlično vreme za kratak odmor. Pokušajte da smislite porodično putovanje na nekoliko dana. Konkretno, tvoji roditelji bi to cenili jer u poslednje vreme ne provodiš mnogo vremena sa njima.

Nakon teškog početka godine, zaslužujete pauzu, a možda vam padaju na pamet čak i ideje za nove projekte. Postoji idealno vreme da krenete napred u svom životu, pa se nemojte plašiti da svoje planove predstavite svojim kolegama. Vaši napori će nesumnjivo biti cenjeni.

Škorpija

April će Škorpijama doneti emocionalnu nestabilnost i višak energije. Vaše raspoloženje će se promeniti, a čak i manje stvari mogu da vas izbace iz ravnoteže. Stoga je preporučljivo da naučite kako da radite sa svojim emocijama jer bi u suprotnom vaša promenljiva raspoloženja mogla obeshrabriti vaše prijatelje i porodicu da provode vreme sa vama.

Takođe, ovog meseca ćete biti veoma spremni, tako da se nemojte plašiti da to iskoristite. Najbolja aktivnost za vas je trčanje ili trčanje. Možda pokušajte da se prijavite na neku trku koja bi vam mogla pomoći da skrenete pažnju sa svega što vas muči, a takođe biste se osećali dobro u sebi.

Škorpije će u aprilu biti nemirne i proaktivne. Na neki način ćete biti skloni ljubomori, što će dovesti do osvetničkog ponašanja jer će Mars uticati na vas. Nećete se osećati sasvim sami, pa dobro razmislite o svojim postupcima i o tome šta ih uzrokuje.

Pošto vaše reakcije na bilo kakve promene neće biti baš pozitivne, najbolje je da ih izbegavate. Pokušajte da se bavite sportom, na primer. To je odličan način da iskoristite višak energije.

Horoskop
foto: Battista Agnese / Bridgeman Images / Profimedia

Strelac

U aprilu će Strelci biti u skladu sa svojim roditeljskim instinktima, koji će ovog meseca biti prilično jaki. Dakle, ako imate decu, onda ih odvedite na izlet možda u neki vodeni park ili slično mesto i pustite svog partnera da uživa u slobodnom vremenu, možda može da izađe sa prijateljima. Ako nemate decu, onda je možda vreme da počnete da razmišljate o osnivanju porodice. April će takođe pozitivno uticati na vaše fizičko stanje. Bićete motivisani da se bavite svim vrstama sportova i vežbi, što se vidi na držanju tela i celokupnom zdravlju. Dajte sebi malo vremena za odmor i ne zaboravite da dobro jedete.

April će biti odlično vreme za povratak porodičnim vrednostima. Pokušajte da što više vremena provodite sa svojom decom, ali s druge strane ne zaboravite ni partnera. Takođe možete pokušati da pozovete svog roditelja ili brata ili sestru na putovanje samo za vas dvoje jer je prošlo dosta vremena otkako niste imali vremena jedno za drugo.

Strelci će biti skloni melanholiji, koja neće imati određeni uzrok, a samim tim ni rešenje. Možete pokušati da savladate ova osećanja; međutim, verovatno nećete moći da ih potpuno potisnete.

Jarac

Jarčevima će april doneti snažnu motivaciju za rad i želju za visokom zaradom. Moći ćete da uložite maksimum svoje energije u rad, tako da ćete tamo provoditi dane i noći. Iako će vam na početku izgledati da se vaše telo dobro nosi sa tim, umor će vas kasnije pogoditi, a možda ćete osetiti migrene i bolove u leđima, pa nemojte previše raditi i dovoljno se odmarati. Dostići ćete visoku zaradu, ali treba da uštedite novac. U ovom mesecu položaj planeta neće ići u prilog velikim investicijama.

Zaboravljanje posla biće izazov za Jarce u aprilu. Vaš život će se svoditi na posao, a uživali u njemu ili ne, nećete moći da prestanete da razmišljate o svojim obavezama čak ni kod kuće. Ipak, zahvaljujući činjenici da je većina ljudi rođenih u ovom znaku veoma sistematična, neće im biti problem da nađu vremena za porodicu i prijatelje.

Sa decom će to raditi kao šarm. Nećete imati problema sa bilo kojom aktivnošću, a samim tim ćete ojačati svoju poziciju autoriteta. Ali nemojte preterivati sa strogim pravilima.

Vodolija

Vodolije uopšte neće stati u aprilu, jer će postati pohodnici, a biće veoma odlučni, pa čak i oštri kada slede svoje ciljeve. Ići ćete bolje nego što bi vaš šef očekivao, a on/ona će biti zadivljen vašim dostignućima. Vaše samopoštovanje će rasti, a vi ćete postati centar pažnje. Verovatno ćete doživeti neke zajedljive primedbe i neprijateljske poglede vaših ljubomornih kolega koji žele da budu na vašem mestu.

Delimično ćete se osećati dobro, ali s druge strane će vas dirnuti i otići ćete kod partnera da tražite podršku.

Vodolije će ovog meseca biti veoma zauzete. Vaš trud i uspeh će nadmašiti vaš uobičajeni učinak, što bi mogla biti odlična prilika da to iskoristite i dobijete povećanje plate ili da dobijete beneficije za zaposlene koje su vam u prošlosti bile uskraćene.

Međutim, u drugim aspektima života u aprilu ćete biti veoma impulsivni, što bi moglo da poremeti vaš odnos sa onima sa kojima ste bliski. Kada odvoje vreme da odgovore na vašu poruku, to vas frustrira, pa ćete možda odlučiti da provedete manje vremena sa nekim od njih ili ih potpuno izbegavate.

Ribe

April će biti mesec kada će Ribe osetiti želju za znanjem i učenjem. Vaša memorija će moći da apsorbuje neverovatnu količinu informacija; čak ćete i vi biti iznenađeni time. Dakle, imate jedinstvenu priliku da počnete da proučavate nešto o čemu razmišljate već duže vreme jer je sada vreme da prevaziđete izazove. Budite oprezni, ali da ne budete bezobzirni. I dalje bi trebalo da imate obzira prema drugima. Iako ćete imati neverovatne komunikacijske veštine, vaša želja da postignete najbolje rezultate bi mogla naštetiti nekim od vaših prijateljstava bez obzira na okolnosti.

U aprilu će Ribe delovati kao drugačiji ljudi zbog uticaja Merkura. S jedne strane, vaše govorne veštine će se neverovatno poboljšati, što vam može koristiti na mnogo načina, ali će takođe doneti iskušenje da manipulišete drugima. Ne samo da bi vaše namere mogle da izmaknu kontroli, već bi mogle da izađu na videlo i da biste vrlo verovatno izgubili mnogo svojih najmilijih.

Ova planeta će vam takođe doneti mnogo kreativnosti koju nikada ranije niste iskusili. Zašto ne probati slikanje ili slične kreativne aktivnosti?

Bonus video:

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/Glossy/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.