SRPSKI ASTROLOG SVE PREDVIDEO, AKO STE MISLILI DA NE MOŽE GORE, VARATE SE: U narednih 6 meseci DESIĆE SE...
Vladimir Vlajić, Foto: Printscreen/Youtube/PrvaTV

predviđanje

SRPSKI ASTROLOG SVE PREDVIDEO, AKO STE MISLILI DA NE MOŽE GORE, VARATE SE: U narednih 6 meseci DESIĆE SE...

Tu će doći do sudbinskih promena

Objavljeno:

Nedeljni horoskop od 25. do 31. marta 2024. godine donosi uzbudljiva dešavanja. Koga očekuju bolje ljubavne prilike prema horoskopu, a koga napredak na poslu u poslednjoj nedelji marta 2024, otkrio je u emisiji "150 minuta" na Prvoj astrolog Vladimir Vlajić.

"Ovnovi će imati nedostatak energije, ali imaće snagu volje. Slobodnim Ovnovima je ovo nedelja sudbinskih preokreta. Mnogi mogu da se zaljube, uđu u vezu ili da se odluče za ulazak u brak. Zauzeti već izvesno vreme imaju osećaju da tumaraju po mraku. Njihov vladar Mars je ušao u znak Riba, što im ne prija. Mogu malo da se raspravljaju oko novca. Poslovni segment donosi dosta jaku volju i ambiciju. Mnogo toga će uspeti da izguraju. Komunikacija može da bude malo usporena, ali desiće se bitni kontakti i saradnje.

Bikovi bi trebalo da povedu računa o hormonima. Slobodnima je dobar period, imaju mogućnost da biraju, da u nekom izlasku privuku poglede osobe koja može da bude vrlo interesantna za njih. Zauzeti Bikovi završavaju dosta naporan period i sledi dobar period za odnose. Poslovni segment se menja počevši od ove nedelje. Imaće više posla i obaveza, a neke stvari koje su se pokrenule u oktobru 2023, sada će se finalizovati.

Blizancima je glava na udaru. Pomračenje se dešava u njihovom petom polju, odnosno polju ljubavi. Tu će doći do sudbinskih promena. Imaju čemu da se raduju, a možda im sledi i preseljenje. Slobodni preko posla mogu da upoznaju nekoga ko je interesantan i izuzetno ambiciozan, prosto drugačiji od prethodnih partnera. Ovo je naznaka super perioda za njih. Zauzete muči unutrašnji nemir, imaju neka pitanja, a moj savet je da iskomuniciraju. Poslovni segment donosi dokazivanje i mogućnost za ulazak u novi radni odnos.

Horoskop
foto: Profimedia

Rakovi su jako umorni. Pomračenje se dešava u njihovom četvrtom polju, pa će možda brinuti o ženskom članu porodice. Slobodni mogu da se zaljube, a to može da bude osoba koja će im davati podršku. Zauzetima sledi dobar period, ali će brinuti o članu porodice. Poslovni segment je povezan sa privatnim poslom. Imaće dodatne izvore prihoda. Vrlo brzo dolazi retrogradni Merkur, pa je bolje da planove za nekretnine odlože za maj.

Lavovima je slaba tačka kičma. Slobodnima sledi poznanstvo na javnom mestu. Pomračenje se dešava u trećem polju, polju papirologije, treba da vode računa o tome. Kod zauzetih dolazi do kompromisa. Poslovni segment donosi neočekivane finansijske preokrete. To će sve ići na bolje, moći će da reše papirološke zavrzlame. Tenzija može da vlada na radnom mestu, ali sve će se rešiti u njihovu korist.

Device treba da vode računa o respiratornim organima. Emotivni segment je odličan za zaljubljivanje! Pomračenje se dešava u drugom polju, polju novca. Imaju sjajnu mogućnost za podizanje kredita. Zauzetim Devicama sledi nesigurnost koja počinje od ove nedelje. Strahovi će biti probuđeni. Poslovni segment donosi nove mogućnosti, stiže im dobra priča. Po tome će znati da li su na pravom putu ili ne.

Vagama trpi glava. Slobodne Vage mogu da se zaljube u osobu preko posla. Koliko je to dobro ili ne, zavisi od uporednog horoskopa. Zauzete Vage bi trebalo da budu strpljive, da ne reaguju, da se ujedu za jezik. Malo čudna energija im sledi. U poslu ih neko ljuti, stalno kritikuje, ali napokon će se uhvatiti u koštac sa nekim problemima. Bilo je vreme za tako nešto.

Škorpije su malo nervozne. Čak četiri planete se nalaze u njihovom polju ljubavi, tako da zaljubljivanje mora da se desi. Moći će da biraju minimum između tri osobe. Ako im treba savet, obavezno neka se jave astrologu da urade uporedni horoskop. Kod zauzetih sledi dosta strasti, odličan period za njih. Mnogo su im teški poslovni saradnici. Imaće pomoć osobe na položaju, što će im mnogo značiti. Čini se da Škorpije pripremaju teren da u maju pokrenu velike promene u poslu.

Horoskop
foto: Profimedia

Strelčevima je psiha na udaru. Slobodni mogu da uđu u tajnu vezu, da obnove kontakt iz prošlosti ili da ostvare poznanstvo sa nekim sa društvenih mreža. Kod zauzetih postoji distanca, ali neće poremetiti odnos sa partnerom. Poslovni segment je povezan sa umorom, savet je da ne brzaju. Stiže im pomoć prijatelja, imaće želju da se izoluju.

Jarčevi treba da vode računa o respiratornim organima. Slobodni Jarčevi će se zaljubiti. Zauzeti bi trebalo da ne govore nešto što ne žele da se zna. Ne treba da brzaju sa onim što izgovaraju. Poslovni segment donosi komplikacije za papirologiju. Desiće se neki obrti u poslovnom segmentu.

Vodolije treba da se paze povreda. Pomračenje se dešava u njihovom devetom polju, polju zakona, inostranstva i dalekih putovanja. Pokreću se planovi oko putovanja. Slobodni obnavljaju kontakt sa nekim iz prošlosti, a zauzeti treba da se otvore i pričaju sa partnerom. Troškovi ili prilivi će se povećati. Odličan period za edukaciju.

Ribe treba da vode računa o kreditima i zaduživanjima. Slobodne Ribe dosta maštaju i stoji im mogućnost da uđu u tajnu vezu. Zauzete Ribe kriziraju, moj savet je da pričaju sa partnerom o svemu što ih muči. Poslovni segment donosi bitne poslovne dogovore koji će doneti više para. Previše padaju na sitnice, pa ne bi bilo loše da povedu računa o tome", otkrio je astrolog Vladimir Vlajić.

06:08

DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU! Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

(Espreso/MONDO/Tamara Veličković/prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.