MUŠKARCI ROĐENI U OVOM ZNAKU HOROSKOPA SE NAJTEŽE OSVAJAJU: Njima nikada nećete biti priroitet u životu
Muškarac koga je teško osvojiti, Foto: Profimedia

ledenog su srca

MUŠKARCI ROĐENI U OVOM ZNAKU HOROSKOPA SE NAJTEŽE OSVAJAJU: Njima nikada nećete biti priroitet u životu

Zbog ovoga je veoma važno da shvatiš da mu nikada nećeš biti na prvom mestu

Objavljeno:

Muškarac rođen u znaku Jarca je prvenstveno orjentisan na posao, karijeru i sticanje novca.

Najgora osobina Jarca je ta što ne može da shvati da neko živi, postupa ili razmišlja drugačije od njih. Jako teško prihvataju nešto drugačije od onoga na šta su navikli. Jarac je izuzetno ambiciozan i to je kod njega zarazno, ali ima tendenciju da vrši pritisak na druge da prihvate njegove stanarde i načine.

Jarac ima potrebu da vlastite želje i ambicije projektuje na druge, porodicu i prijatelje, kao da su svi dužni da jednako rade na ostvarenju cilja koji je zacrtao. Ne mogu da razumeju da neko nije ambiciozan i da je posao za njega samo način da se dođe do novca i obezbedi egzistencija.

Jarčevi ne mogu da prihvate da neko samo želi miran život. Vrlo često su nezahvalni zbog onoga šta imaju, bez obzira na to koliko su uspešni u tom momentu.

Imaju veoma visoke ciljeve i neće se zadovoljiti bilo čim dok ne postignu ono što su zacrtali i što smatraju najvećim uspehom.

Kada je reč o romantičnim odnosima, Jarčevi su dosta zauzeti i zato traže sidro, nekoga sa kime će ostati i kome će moći da veruju pošto su izuzetno verni i odani i isto to zahtevaju od partnera.

Najviše im odgovaraju Bikovi i Device koje privlači odlučnost i ambicioznost Jarčeva, tako da je ovde moguće jačati vezu. Vodeni znaci kao što su Riba, Rak i Škorpija, takođe odgovaraju Jarčevima, jer imaju isto mišljenje i poglede na svet. Oni pomažu Jarcu da se poveže sa svojim emocijama. Izuzetno su uspešni u tome da u njima probude emocije.

Bonus video:

08:06

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

(Espreso/srbijadanas/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.