VEČERAS SE SPREMA ASTROLOŠKI SPEKTAKL I NA UDARU ĆE BITI OVA 3 ZNAKA: Sudbina im donosi stvari na koje NISU spremni
Jupiter, Foto: Profimedia

spremite se!

VEČERAS SE SPREMA ASTROLOŠKI SPEKTAKL I NA UDARU ĆE BITI OVA 3 ZNAKA: Sudbina im donosi stvari na koje NISU spremni

Večeras nam sledi snažna energija, Jupiter u tranzitu sa Mesecom

Objavljeno:

Vrlo je moguće da ćete doživeti nečije herojsko delo koje će vam biti od velike pomoći.

Jupiterovi tranziti često utiču na međuljudske odnose, te će se možda član porodice, prijatelj ili partner istaći kao heroj dana. Ovo je vreme kada ljudi priskaču u pomoć onima kojima je to potrebno, pokazujući da su veći od svojih problema.

Tri horoskopska znaka će ovu energiju najviše osetiti:

Ovan Osobe rođene u znaku Ovna možda ne traže da budu heroji, ali će tokom Jupiterovog tranzita biti baš to - nada za nekoga u svom životu. Njihova prisutnost će biti od velikog značaja za nekoga ko se našao na stranputici, pokazujući put i pružajući ljubav i poverenje. Vaga Iako Vage obično ne vole da se mešaju u tuđe probleme, danas će shvatiti da je to neophodno. Njihova hrabrost će doći do izražaja kada spasu voljenu osobu od nesrećne sudbine, pokazujući da su spremne da preuzmu ulogu zaštitnika. Vodolija Pripadnici znaka Vodolije će danas pružiti neizmernu pomoć prijateljima u rešavanju problema, što će rezultirati velikom zahvalnošću. Njihova želja da pomognu i pozitivna energija Jupitera pokrenuće ih da pokažu svoju spremnost da budu spasioci za druge. Današnji dan nosi sa sobom potencijal za herojska dela, pokazujući da Jupiter u tranzitu sa Mesecom može inspirisati hrabrost i nesebičnost u međuljudskim odnosima.

Bonus video:

03:26

ODLIČAN PERIOD ZA SAMO JEDAN ZNAK, A ČAK NJIH 7 OČEKUJU TURBULENCIJE! Astrolog: Promene nastupaju krajem januara, a posebno u maju

(Espreso/republika/M.O./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.