HOROSKOP ZA 18. MART: Ovnovi, DVA puta merite, jednom secite, Bikovi imaćete problem sa glavoboljom, ostalima ovo
Ilustracija, Foto: Natalia Okorokova / Alamy / Alamy / Profimedia

horoskop

HOROSKOP ZA 18. MART: Ovnovi, DVA puta merite, jednom secite, Bikovi imaćete problem sa glavoboljom, ostalima ovo

Horoskop za danas

Objavljeno:

Ovan

POSAO: Ne gubite vreme na objašnjavanje, radite ono što mislite da će vam doneti uspeh u karijeri. Dobro ste organizovani. Očekujte saradnju sa poznanicima ili prijateljima. LJUBAV: Vi ste iskreni i očekujete da se i partner tako postavi prema vama, ali to nije slučaj. Budite oprezni. ZDRAVLJE: Promene vremena dosta utiču na vaše raspoloženje i koncentraciju.

Bik

POSAO: Opustite se, preuzeli ste previše obaveza na sebe i konstantno razmišljate o poslu. Pokušajte da razdvojite privatni život od poslovnog. LJUBAV: Popravite komunikaciju sa partnerom, to je jedino rešenje da sačuvate vezu i odnos. Slobodnima moguća poznanstva sa Devicom ili Rakom. ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor i relaksacija.

Blizanci

POSAO: Postavili ste karijeru na prvo mesto i trenutno dobro napredujete, ali zbog posla gubite mnoge druge prilike. Izbegavajte saradnju sa bliskim srodnicima ili prijateljima. LJUBAV: Srećni ste zbog odnosa koji ste izgradili, ali ne opuštajte se previše. Morate nastaviti da ulažete u vezu/brak. ZDRAVLJE: Moguće nelagode u donjem delu stomaka.

Rak

POSAO: Pokušajte da se fokusirate na zadatke i da ne brinete previše u vezi sa finansijama. Kolege su vam zahvalne zbog ukazanog poverenja i pomoći. Klonite se ogovaranja na poslu. LJUBAV: Razgovarajte sa partnerom o sumnjama koje vas muče. Naići ćete na podršku i razumevanje. Slobodnima bez promene. ZDRAVLJE: Moguć osećaj ukočenosti i bol u predelu vrata i ramena.

Horoskop
foto: Patrick Guenette / Alamy / Alamy / Profimedia

Lav

POSAO: U drugom delu dana koncentracija će prilično opasti. Potrudite se da ujutru budete što produktivniji i da završite obaveze na vreme. Zanemarite negativne komentare kolega. LJUBAV: Osoba sa kojom svakodnevno komunicirate možda pokaže interesovanje za razvijanje ljubavng odnosa. Zauzetima bez promene. ZDRAVLJE: Moguća osetljivost grla.

Devica

POSAO: Uspešno ćete se izboriti sa svim obavezama. Ponekad ne iskomunicirate sa kolegama na pravi način i tako dolazi do problema. Budite jasniji u iznošenju stavova. LJUBAV: Zabrinuti ste za osobu sa kojom se viđate jer menja ponašanje. Sada pokazuje pravo lice, budite oprezni. ZDRAVLJE: Više se krećite. Izbacite nezdrave navike.

Vaga

POSAO: Budite hrabriji na poslu da iznesete svoje ideje i stavove. Moguća saradnja sa Devicom ili Bikom. LJUBAV: Očekujte prijatna iznenađenja od partnera. Slobodnima moguće primamljive ponude za upoznavanje ili izlazak sa Jarcem ili Strelcem. ZDRAVLJE: Pređite na zdraviju ishranu. prijaće vam boravak napolju ili bavljenje laganijim sportom.

Škorpija

POSAO: Usmerite se na svoje zadatke i ne dozvolite da vas lične stvari u tome ometaju. Klonite se saradnje sa Devicom ili Ovnom, to može da ima negativan uticaj na vaše napredovanje. LJUBAV: Uvek ste zabrinuti, iako nema razloga. Opustite se i uživajte u romantičnom odnosu u potpunosti. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na mentalno zdravlje.

Strelac

POSAO: U prvom delu dana imaćete susret sa osobom koja će vam pomoći da prevaziđete probleme na koje ste naišli. Budite otvoreniji za nove ideje i inovacije u poslu. LJUBAV: Već dugo osećate da nešto nije u redu, ali to potiskujete. Pozabavite se tim problemom pre nego što bude kasno. ZDRAVLJE: Priuštite sebi vreme za odmor. Naspavajte se.

Jarac

POSAO: Dobro sarađujete sa kolegama i nadređenima. Trudite se da tako i ostane, ali ne zanemarujte svoje privatne potrebe. Previše ste fokusirani na posao. LJUBAV: U drugom delu dana moguće su svađe i nesuglasice sa partnerom. Ne shvatajte ih tragično, neće biti ključnih promena. Slobodnima bez promene. ZDRAVLJE: Moguća nesanica i vrtoglavica.

Vodolija

POSAO: Sledite smernice koje dobijate od nadređenih kako biste izbegli kritike. U drugom delu dana moguće popravljanje atmosfere na poslu i prijatno druženje sa kolegama. LJUBAV: Očekujte odlazak na romantičnu večeru ili u dugu šetnju sa potencijalnim partnerom. Zauzeti će imati uobičajeni dan, bez problema.ZDRAVLJE: Krećite se više.

Ribe

POSAO: Vreme je za promene, ali nemate dovoljno hrabrosti za ključne korake. Preduzmite nešto što je trenutno u vašoj moći. Očekujte pomoć od kolega, saradnja sa Blizancima može da bude značajna. LJUBAV: Zauzeti mogu da očekuju poboljšanje u odnosu. Partner će priznati određene greške. Slobodnima moguća nova poznanstva. ZDRAVLJE: Odvojite vreme za šetnju i boravak na svežem vazduhu.

Bonus video:

01:02

Boško Jakšić

(Espreso/Lepa&Srećna/Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.