OVO JE DELKANTNA SLIKA MILICE IZ NIŠA NAKON OTKRIĆA DA IMA DO 12 INTIMNIH ODNOSA DNEVNO: U ovom IZDANJU nije viđena
Milica Polskaja, Foto: Printscreen/Youtube/Milica Polskaya Official

ŠTA KAŽETE

OVO JE DELKANTNA SLIKA MILICE IZ NIŠA NAKON OTKRIĆA DA IMA DO 12 INTIMNIH ODNOSA DNEVNO: U ovom IZDANJU nije viđena

Podsjetimo, Milica sa suprugom i njihovo četvero dece živi u Almatyju u Kazakhstanu. Na Instagramu ima oko 340 hilajda pratilaca koje redovito časti izazovnim fotografijama

Objavljeno:

Srpska influenserka Milica Polskaya, koja se udala za bogatog Kazahstanca, ne krije da se podvrgnula estetskim zahvatima.

Nedavno je odgovarala ne pitanja pratilaca , a jedan od njih ju je pitao: ‘Koje su najvažnije lekcije i pouke koje si shvatila i naučila u svojim 20-ima?’.

‘Ljudi će uvek pričati, a ti radi onako kako ti želiš’. P.S. ovde imam 20 godina – prirodna’, odgovorila je fatalna Srpkinja i pokazala kako je izgledala pre plastičnih operacija.

1 / 5 Foto: Instagram/printscreen/mmm_still_limited_edition

‘Gde si radila grudi, u kojoj klinici?’, pitali su je ranije, a ona je otkrila: ‘U Almatyju, ne sećam se kako se zove, Beauty nešto’.

‘Gdje radiš usta? Prelepa si’, zanimalo je jednog pratielja, a ona mu je odgovorila: ‘Ovde pa Moskva pa ovde pa druga doktorica odavde pa prva. Nisam radila tačno godinu dana. Trebalo bi malo da bocnem’.

Podsjetimo, Milica sa suprugom i njihovo četvero dece živi u Almatyju u Kazakhstanu. Na Instagramu ima oko 340 hilajda pratilaca koje redovito časti izazovnim fotografijama.

02:20

SVE JE POŠLO NAOPAKO, NISAM JELA DVA MESECA! Influenserka Ana Raduloivć otkriva kakvi su joj se MALERA dogodili na 31. rođendan

(Espreso zabava/Insider.story.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.