DADO TOPIĆ OSUO BRUTALNU PALJBU PO HRVATSKOM PREDSTAVNIKU NA EVROVIZIJI: Slušajte samo šta mu je REKAO, ovo BOLI
Dado Topić, Foto: Printscreen/youtube/BALKAN INFO - Zvanični kanal

PAŽNJA

DADO TOPIĆ OSUO BRUTALNU PALJBU PO HRVATSKOM PREDSTAVNIKU NA EVROVIZIJI: Slušajte samo šta mu je REKAO, ovo BOLI

Gledao sam Doru, gledao sam izbor u Beogradu i kada bih povukao neku paralelu, mislim da je izbor hrvatske pjesme totalni promašaj“ prenosi Topićevu izjavu Index.hr.

Objavljeno:

Dado Topić je dao svoj cenjeni sud o hrvatskom i srpskom predstavniku na Evroviziji, ali setio se i svog učestvovanja na Jugoviziji.

Kako je ispričao, ne prati puno Eurosong, ali ipak sazna neke njemu važne podatke.

„Mada to nije nekako moj fah, ja uvijek uspijem doznati informacije koje su mi bitne. Gledao sam Doru, gledao sam izbor u Beogradu i kada bih povukao neku paralelu, mislim da je izbor hrvatske pjesme totalni promašaj“ prenosi Topićevu izjavu Index.hr.

Dado Topić o Teya Dori:

Teya Dora
foto: Damir Dervišagić

„Srpska pjesma čini mi se onako jedan interesantan aranžman, ima nešto novo u svemu tome, tako da po pitanju tog nekog autentičnog, novog glazbenog izraza, mislim da je Srbija u velikoj prednosti“ zaključio je Topić.

Topić je učestvovao osamdesetih na Jugoviziji sa pesmom „Princeza“ koju je izvodio sa Slađanom Milošević 1984. i zauzeo šesto mesto.

„Prvo, ta prva Jugovizija ili izbor za Euroviziju sa Slađanom, to je bilo nešto božanstveno. Nas dvoje smo kao relativno mladi pjevači, ja sam malo stariji i Slađana je puno mlađa. Mi smo to doživjeli kao jedan trenutak kada je cijeli svijet bio pred nama. Onda, svi smo očekivali neka čuda, međutim to je bilo kontraproduktivno“, počeo je Topić.

„Tko god je otišao na televiziju poslije kratkog vremena se izgubio na nekim tim prostorima, neke lažno obećavajuće slave i uspjeha. Moja iskustva nisu baš sjajna po pitanju nekih velikih rezultata nakon nastupa na Eurosongu. To je svojevrstan uspjeh kada tako jednoj dobroj pjesmi Eurovizija nije potrebna da bi zaživjela“, rekao je muzičar koji je, iako nije pobijedio na Jugoviziji, izveo je hit se peva i danas.

00:59

ČOVEK KOJI JE DOVEO EVROVIZIJU U SRBIJU! Vladimir Graić: Uragankama fali FAKTOR SREĆE da bi ostvarile svetsku karijeru!

(Espreso/City magazin/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.