POZNAT PLASMAN SRBIJE NA EVROVIZIJI 2024: Ovako ćemo se KOTIRATI U MALMEU, evo da li ODNOSIMO POBEDU
Evrovizija, Foto: Profimedia

PAŽNJA

POZNAT PLASMAN SRBIJE NA EVROVIZIJI 2024: Ovako ćemo se KOTIRATI U MALMEU, evo da li ODNOSIMO POBEDU

Teja Dora je takođe Bik, kao i Anđela, i to prve dekade, ali ona po numerološkom kodu ima čak 90 odsto šanse da ostvari uspešnu karijeru van granica regiona

Objavljeno: 08:19h

Numerolog Ivana Skorić prognozirala je budućnost karijera Anđele Ignjatović Breskvice i njene starije koleginice Teja Dore.

Naime, Ivana tvrdi da Breskvica ove godine nije imala šansu za pobedu na takmičenju ''Pesma za Evroviziju'', ali da je svakako očekuje duga i uspešna karijera.

- Breskvica je mlada, uspešna i ambiciozna, ali ovog puta nije bilo moguće da pobedi jer joj se u tom periodu našla jedna devetka, a kada je tu devetka, nemoguće je postići uspeh. Iako je njena pesma jedna od boljih, meni lično čak najlepša, nije imala aspekte za pobedu. Generalno, ona ima specifičan numerološki kod po kojem neće moći da ostvari uspeh van Balkana - govori numerolog za Alo! i zatim nastavlja:

Teya Dora
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Sa druge strane, Teja Dora je takođe Bik, kao i Anđela, i to prve dekade, ali ona po numerološkom kodu ima čak 90 odsto šanse da ostvari uspešnu karijeru van granica regiona. Breskvica pak ima aspekte koji ukazuju na to da će mnogo duže trajati, sve do 2029. biće uspešna i aktivna, a Teja Dora pak već negde 2026. odlučiće da se povuče i tada će verovatno raditi muziku za kolege. Što se plasmana na Evroviziji u Malmeu tiče, ne vidim neki dobar plasman, ali to će joj biti odskočna daska u karijeri za dalje u Evropi i Americi - zaključila je Ivana.

00:59

ČOVEK KOJI JE DOVEO EVROVIZIJU U SRBIJU! Vladimir Graić: Uragankama fali FAKTOR SREĆE da bi ostvarile svetsku karijeru!

(Espreso/Srbija Danas/Alo/Aleksandra Belic/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.