NAJSREĆNIJI DANI U MARTU ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK: Saznajte koji je vaš i gledajte kako će vam sve ići od ruke
Kalendar, Foto: Profimedia

saznajte

NAJSREĆNIJI DANI U MARTU ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK: Saznajte koji je vaš i gledajte kako će vam sve ići od ruke

Svaki mesec donosi jedinstvene mogućnosti i izazove za svaki horoskopski znak

Objavljeno:

Mart označava prelaz iz zime u proleće na severnoj hemisferi, zbog čega je posebno značajan za obnavljanje energije i nove početke.

U nastavku otkrivamo najsrećnije dane u martu za svaki horoskopski znak.

Ovan: 10. mart

Ovnovi, vaša neumorna energija i želja za akcijom dobiće zeleno svetlo 10. marta. Iskoristite ovaj dan da započnete inicijative koje ste odlagali.

Bik: 22. mart

Bikovi, 22. marta vaša strast za lepotom i uživanjem u životu biće posebno naglašena. Ovaj dan je idealan za ulaganje u lična zadovoljstva.

Blizanci: 15. mart

Na taj dan mogao bi da vas preplavi talas kreativnosti i želje da se izrazite. Iskoristite ovaj dan za kreativne projekte ili za prenošenje inovativnih ideja.

Horoskop
foto: Natalia Okorokova / Alamy / Alamy / Profimedia

Rak: 6. mart

Početak marta osvetliće vašu potrebu za emocionalnom sigurnošću. Ovo je idealan dan da provedete vreme sa porodicom ili da ukrasite svoj dom.

Lav: 29. mart

Kraj meseca donosi vam neodoljivu harizmu i moć ubeđivanja. Iskoristite ovaj dan da upoznate korisne kontakte ili preuzmete vođstvo u važnim projektima.

Devica: 18. mart

Device, 18. mart vam donosi priliku za detaljnu analizu i organizaciju. Dan je savršen za planiranje ili započinjanje novih, zdravih navika.

Vaga: 25. mart

Vage, vaša prirodna sklonost ka harmoniji i ravnoteži biće naglašena krajem meseca. Iskoristite ovaj dan da rešite nesuglasice ili se umetnički izrazite.

Škorpija: 13. mart

Sredinom marta vaš intenzitet i strast bi mogli biti naglašeni. Ovaj dan je idealan za duboko istraživanje ili za pokretanje transformacionih procesa.

Strelac: 4. mart

Strelci, 4. marta, možda ćete osetiti želju za istraživanjem. Iskoristite ovaj dan za putovanje ili da naučite nešto novo.

Horoskop
foto: Andrei Bordeianu / Panthermedia / Profimedia

Jarac: 17. mart

Ovaj datum vam donosi fokus i disciplinu potrebnu za postizanje vaših ciljeva. To je savršeno vreme za fokusiran rad i postizanje konkretnih rezultata.

Vodolija: 8. mart

Vodolije, vaša originalnost i inovativnost će doći do izražaja na Međunarodni dan žena, 8. marta. Iskoristite ovaj dan da započnete neobične projekte ili da se družite sa istomišljenicima.

Ribe: 20. mart

Prolećna ravnodnevica donosi duboku emocionalnu i duhovnu obnovu. Ovo je dan za introspekciju, meditaciju i povezivanje sa svojim unutrašnjim svetom.

BONUS VIDEO

01:36

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

(Espreso/krstarica/A.J./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.