ZA NJIH SVI KAŽU DA SU NAJŠTEDLJIVIJI LJUDI: Mnogi ih nazijavu i CICIJAMA, spisak je dug, proverite da li ste to vi
Ilustracija, Foto: Cigdem Simsek / Panthermedia / Profimedia

horoskop

ZA NJIH SVI KAŽU DA SU NAJŠTEDLJIVIJI LJUDI: Mnogi ih nazijavu i CICIJAMA, spisak je dug, proverite da li ste to vi

Ekonomičnost nije uvek loša stvar. Uostalom, možete uštedeti za stvari koje stvarno želite i koje su vam zaista potrebne.

Objavljeno:

Što se tiče definisanja osobe kao štedljive, astrologija ima svoju ulogu.

Kako piše Pinkvilla, postoje četiri horoskopska znaka koji najveće štediše i nikada ne troše novac na nepotrebne stvari.

Jarac Jarci žele da stvari budu jednostavne i jasne. Oni tačno znaju gde će potrošiti novac, a gde neće. Uvek dvaput razmisle pre nego što potroše novac, čak i kada se cena čini nevažna.

Bik Kada god izađu na ručak ili večeru, uvek sami plaćaju za sebe. Vole da čuju savete od svojih najvernijih prijatelja kada je u pitanju novac, a Bikove nikada nećete videti kako ulažu u nevažne stvari.

Horoskop
foto: Natalia Okorokova / Alamy / Alamy / Profimedia

Blizanci Oni najviše vole zabavu, ali znaju kada je novac potreban i kada nije. Izuzetno su pametni investitori i radije svoj novac ulažu u stvari koje im mogu doneti dobre rezultate.

Lav Bez obzira na to koliko Lavovi mogu biti odvažni i šarmantni, oni su velike štediše. Iako će Lavovi potrošiti na sebe, to će uvek biti za potrebne stvari. Potrošiće i na svoje prijatelje, sve dok sledeći put oni potroše na njih.

Bonus video:

01:04

PROKELI SU UBICE KNEZA MIHAILA, NIKO NIJE IMAO PORODA! Čedomir Antić: Verovalo se da oni stoje iza ubistva, ISTINA JE DRUGAČIJA

(Espreso/Krstarica/M.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.