OVAJ DEVETOGODIŠNJAK IZGLEDA NORMALNO A USTVARI JE GENIJE I ČUDO OD DETETA: Odrasli STRAHUJU od njega, evo šta MOŽE
Dečak, Foto: Printscreen/youtube/ KCCI

genije

OVAJ DEVETOGODIŠNJAK IZGLEDA NORMALNO A USTVARI JE GENIJE I ČUDO OD DETETA: Odrasli STRAHUJU od njega, evo šta MOŽE

Pirs je ukapirao kako da izvede felš u kuglanju kada je imao samo šest godina.

Objavljeno:

U svetu sporta, gde se svakodnevno obaraju rekordi i postavljaju nove granice, ponekad postoje zaista neobične priče koje krše sva uobičajena pravila. Običan devetogodišnji dečak iz Ajove po imenu Pirs Abots iznenadio je sve postigavši savršen rezultat od 300 bodova u kuglanju – što znači da svakog puta obori sve čunjeve!

Karter Fečer, koji je deo srednjoškolskog tima okruga Grin i počeo je s kuglanjem kada je imao devet godina, rekao je da je imao u proseku samo 30 poena kada je počeo da kugla. A kada se devetogoišnji Pis Abot pojavi na stazi šesto sa svojom loptom, svi prestanu da dišu.

Pirs je ukapirao kako da izvede felš u kuglanju kada je imao samo šest godina. Njegov tata, Bret Abots, takođe voli kuglanje, iako to ponekad može biti frustrirajuće jer ga dete konstantno pobeđuje..

"To je veoma zabavno s mnogo različitih aspekata, ali me ponekad i nervira" kaže tata Bret kroz osmeh. Pirs koristi dve ruke za kuglanje, baš kao i neki profesionalni kuglaši. To mu pomaže da brže baci loptu i pogodi više čunjeva.

"Pomaže mi jer imam devet godina“, rekao je Pirs. "Tako da možete povećati težinu svoje lopte i baciti je brže“, dodaje.

Vesti o nadarenom dečaku su se brzo proširile i ubrzo je počeo da okupilja gomilu gledalaca kad god se takmiči a strajkovi se samo nižu.

Za četrdeset dva minuta Pirs je pogodio perfektnih 300, a kuglana je eksplodirala od veselog klicanja odraslih. Međutim, rezultat se nije računao jer jer takmičenje bilo nezvanično, ali malenom dečaku se proriče svetla budućnost u ovom sportu.

01:12

EVO KAKO SRPSKI GENIJE PROVODI SVOJ DAN: Govori 10 jezika, radi za FBI, zna preko 850 govora napamet, A NE SPAVA PO 9 DANA?!

(Espreso/24sedam/V.I./Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.