ONA ĆE PREDSTAVLJATI CRNU GORU ZA IZBORU NA MIS A ZBOG MOTIVA NACIONALIZMA IZAZVALA BURU: Buljili su u OVO NA NJOJ
Anđela Vukadinović, Foto: Prinscreen/instagram/angeevuk

au

ONA ĆE PREDSTAVLJATI CRNU GORU ZA IZBORU NA MIS A ZBOG MOTIVA NACIONALIZMA IZAZVALA BURU: Buljili su u OVO NA NJOJ

Prestavnica lepote Crne Gore ostavila je utiske kada se pojavila u prelepoj crvenoj haljini sa crnogorskim nacionalnim motivima

Objavljeno: 12:02h

Mis Crne Gore Anđela Vukadinović (23) otputovala je 16. februara u Mumbaj, gde će 9. marta biti održan izbor za najljepšu devojku sveta.

Mlada Anđela više puta je organizovala humaniratne događaja, među kojim su najviše bile modne revije. Kako je u više navrata za crnogorske medije rekla, planira da nastavi da se bavi humanošću i promoviše pozitivne vrednosti. Sebe vidi kao ambasadorku lepote i humanitarnog rada.

Anđela trenutno boravi u Indiji gde traju svakodnevne pripreme za vatreno finale. Nedavno je održana i revija sa tradicionalnim haljinama, a prestavnica lepote Crne Gore ostavila je utiske kada se pojavila u prelepoj crvenoj haljini sa crnogorskim nacionalnim motivima, tačnije s grbom u vidu zlatnog orla. Inače, ova haljina je delo modne dizajnerke Kristine Delić. Anđela je bila zatečena reakcijom prisutnih na modnoj reviji.

"Nakon mog izlaska na scenu, nisam znala šta se dešava. Toliko novinara oko mene i toliko pitanja. Ova crvena boja im se posebno dopala”, kazala je Anđela, prenosi CMD.

Anja Radić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Inače, Srbiju će na 71. takmičenju Mis sveta predstavaljati prelepa Anja Radić.

00:12

Misca u noćnom provodu sa Bogdanom Srejovićem

(Espreso/MONDO/T.B./Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.