NAJDLAKAVIJA DEVOJKA SVIH VREMENA OBRIJALA CELO LICE I POKAZALA KAKO IZGLEDA: Lekari PALI U NESVEST, niko NE TREPĆE
Dlakava devojčica se obrijala, Foto: Prinstcreen/Youtube/ BRAIN TIME

šok

NAJDLAKAVIJA DEVOJKA SVIH VREMENA OBRIJALA CELO LICE I POKAZALA KAKO IZGLEDA: Lekari PALI U NESVEST, niko NE TREPĆE

Imala je dlake svuda i to u tolikoj meri da je ista pokrivala čitavo njeno telo.

Objavljeno:

Porodica Sasufan iz Bangkoka nikada neće zaboraviti 5. avgust 1999. godine; to je dan kada su supružnici Sompon i Samreng dočekali svoju mlađu ćerku Supatru. Iako su osetili neopisivu radost, ta emocija bila je pomešana sa osećajem šoka, straha i neverice - njihova devojčica rodila se sa specifičnim stanjem koje je šokiralo čak i lekare.

"Porodila sam se i doktor je rekao da ima puno kose, ali mislila sam da je to normalno. A onda sam je videla u inkubatoru i bila sam šokirana količinom kose koju je imala", ispričala je svojevremeno Sompon.

Mala Supatra Sasufan zbunila je medicinske stručnjake - doktori na Tajlandu nikada nisu videli ništa slično. Imala je dlake svuda i to u tolikoj meri da je ista pokrivala čitavo njeno telo. Ona je, naime, rođena sa Ambrasovim sindromom, veoma retkom urođenom bolešću kože koja uzrokuje prekomerni rast dlaka po celo telu, sa izuzetkom dlanova, tabana i sluzokože. Stanje je toliko retko da je od srednjeg veka zabeležno samo 50 slučajeva, a naziva se još i "sindrom vukodlaka".

"Moja žena je htela da napusti bolnicu, ali doktor nije hteo da je pusti iz straha da će napustiti našu ćerku. Rekao sam mu da nikada ne bismo ostavili svoje dete bez obzira na sve. Srećni smo što je rođena u našoj porodici", kaže Samreng, otac ove devojke.

Nažalost, Nati, kako još zovu Supatru, nije imala lako odrastanje. Lasersko uklanjanje i tretmani za usporavanje rasta dlake nisu dali rezultate, pa je njeno lice ostalo skriveno iza guste dlake. Vršnjaci su je ismevali, davajući joj nadimke kao što su "majmunica", "vučica" ili "Čubaka", aludirajući na čuveni, kosmati lik iz "Ratova zvezda".

"Nisam razumela zašto su me ismevali, bila sam normalna devojčica, samo sam imala više kose od drugih", rekla je Nati, istakavšu da je odbijala da utone u depresiji i dozvoli da je ovo stanje definiše.

"Moji roditelji su me odgajali kao da sam normalno dete, vodili su me svuda. Nikada se nisu stideli što ne izgledam kao druga deca", dodala je ona.

Ipak, lek za njeno stanje ne postoji i Nati se sa tim odavno pomirila - kaže da je kosa svakako uz nju od dana kada se rodila. Ipak, u tinejdžerskim godinama je neočekivano pronašla ljubav i tada je poželela da obrije svoje telo i lice kako bi videla kako izgleda bez toga.

"Počelo je od prijateljstva, a onda smo postali par. Bila sam srećna kada smo razgovarali. Bilo mi je prijatno, slušali smo jedno drugo. To je bila vrsta ljubavi za koju nisam očekivala da će mi se desiti", kaže ova mlada, hrabra devojka.

"Da možemo da biramo kakvi ćemo biti kada se rodimo, niko ne izabrao ovo. Ali trudim se da ne gledam svoje slabosti. Moram da ih pretvorim u snagu, jer nisam kao drugi", zaključila je Nati, koja je 2010. upisana u Ginisovu knjigu rekorda kao najdlakavija devojčica na svetu.

00:55

ZLATA JE ZGODNA I PUNA SEKSEPILA, TO ME I PRIVUKLO! Peja bez dlake na jeziku o odnosu sa bivšom suprugom

(Espreso/blic žena/Stefana Pavlović/prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.