OVA LATINOAMERIKANKA UDATA JE ZA SRBINA, DRŽEĆI KOBASICU U RUKAMA OTKRILA ŠTA MRZI DA RADI IZ DNA DUŠE: Oplakaćete
Latinoamerikanka, Foto: Printscreen/Instagram//balkatinos

PAŽNJA

OVA LATINOAMERIKANKA UDATA JE ZA SRBINA, DRŽEĆI KOBASICU U RUKAMA OTKRILA ŠTA MRZI DA RADI IZ DNA DUŠE: Oplakaćete

Influenserka koja svoj sadržaj plasira na profilu "balkatinos" udata je za Srbina iz Banjaluke, a upravo njihov brak i kulturne razlike su upravo ono na čemu se njen sadržaj bazira

Objavljeno:

Stvari koje sam želela da znam pre svoje prve slave. Ovom rečenicom Latinoamerikanka na Instagramu započinje svoj urnebesni video.

Influenserka koja svoj sadržaj plasira na profilu "balkatinos" udata je za Srbina iz Banjaluke, a upravo njihov brak i kulturne razlike su upravo ono na čemu se njen sadržaj bazira.

Snimak koji je nedavno objavila za vrlo kratko vreme je postao viralan, pogotovo u našoj zemlji, budući da sipmatična devojka na urnebesan način pokušava da objasni pratiocima obeležavanje krsne slave, što je u našem narodu jedan od najpoštovanijih običaja.

- Devojko, ako si u vezi sa Srbinom, ovaj video je definitivno za tebe. Ali prvo da ostavim ovu kobasicu i suvo meso u zamrzivač, gde je još kobasica i suvog mesa - započela je ona.

- Devojko, prvo da te pitam, koliko je ozbiljna vaša veza? Znaš li šta je slava? Ako znaš, da li si svog čoveka pitala koja mu je slava? Da li je slavi? Koliko dana je slavi? Ukoliko ga nisi pitala, požuri, jer to će jednog dana biti i tvoja slava. Pravi emotivni rolerkoster. Meni je ovo već četvrta slava, samo ove godine... Poslednja dva dana moje emocije idu gore-dole, i mnogo puta sam se pitala "kako sam uopšte završila ovde?". Dok je slava nećete moći ni da sednete, ali, dobra stvar je što možete da pijete rakiju u neograničenim količinama, i spremite se na ljubljenje sa svima, obavezno 3 puta, nekada i više - nastavlja ona i dodaje na našem jeziku:

- Budi spremna na nekoliko različitih varijacija kada je u pitanju zahvalnost i pristojnost, "hvala", "baš mi drago", "dobrodošli". Ali najvažnije je da uživaš i srećno! - poručila je ona.

01:09

OGLASILA SE SRPKINJA IZ TURSKE, A ONO ŠTO JE REKLA JE ZASTRAŠUJUĆE: Gde god da se krećem oseća se LJUDSKA BOL!

(Espreso/Srbija Danas/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.