POSLUŠAJTE ASTRO SAVET ZA DANAS, EVO KOJI ZNAKOVI SU NA UDARU: Spoj Venere i Marsa doneće UZBUĐENJA
Horoskop, Foto: Michael Rosskothen / Panthermedia / Profimedia

astro

POSLUŠAJTE ASTRO SAVET ZA DANAS, EVO KOJI ZNAKOVI SU NA UDARU: Spoj Venere i Marsa doneće UZBUĐENJA

LJubavne planete, Venera i Mars, danas su se našle na istom, sedmom stepenu Vodolije, stepena koji simbolizuje znak Vage

Objavljeno: 13:41h

Pa još u izazovnom aspektu sa moćnim Jupiterom u hedonističkom Biku, kojim inače upravlja Venera. A preko puta njih - dramatični Mesec u velikodušnom, pompeznom Lavu!

Zato će partnerski odnosi biti u žiži interesovanja mnogih, s tim da se to odnosi i na emotivne i na poslovne veze. Ovaj erotski par planeta u lepršavoj, razigranoj Vodoliji, znaku druženja i flerta, svaki dan će se sve više udaljavati od Plutona, tako da će do kraja meseca napokon biti oslobođen njegove dominacije (u prevodu, partnerove potrebe za kontrolom, ljubomore, posesivnosti).

Horoskop
foto: Natalia Okorokova / Alamy / Alamy / Profimedia

Danas će Vagama, Bikovima i Ribama, u kojima je uticaj Venere naglašen, kao i Vodolijama, doneti susret u krugu prijatelja, u nekom klubu, diskoteci, na rođendanu, proslavi, u kafiću, restoranu na krovu nekog nebodera... A da li će biti strastven ili romantičan, zavisi od aspekata u vašem ličnom horoskopu.

Pošto je Venera i simbol novca, mnogi će preterivati sa trošenjem novca, kako na hranu i piće, tako i na "krpice".

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Novosti magazin/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.