DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 22. FEBRUAR: Ovnovi povedite računa na ljubavnom planu, Jarčevi danas posebno srećni
Ilustracija, Foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

današnji horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 22. FEBRUAR: Ovnovi povedite računa na ljubavnom planu, Jarčevi danas posebno srećni

Dnevni horoskop za četvrtak 22. februar 2024. godine

Objavljeno:

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 22. februar 2024. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Pred tipičnim predstavnicima Ovnova nalazi se odličan radni dan. Uz dobru organizaciju i komunikaciju sa saradnicima, pozitivni rezultati neće izostati.

Ljubav: Ovaj dan u sferi ljubavi donosi energiju promena, ali i početak procesa preispitivanja. Budite vrlo oprezni sa važnim odlukama.

Zdravlje: Pričuvajte se sitnih fizičkih povreda.

Bik

Posao: Možete sa saradnicima imati preokreta u komunikaciji, pogrešnih informacija, kašnjenja, problema sa papirima i u dogovorima.

Ljubav: Najviše pometnje na ljubavnom polju danas vam može doneti neplanirani razgovor sa starom simpatijom.

Zdravlje: Mogući manji problemi vezani za stomak, želudac.

Blizanci

Posao: Blizance tokom ovog radnog dana očekuje najmanje još jedan uspešno sklopljen poslovni dogovor.

Horoskop, Žene, Žena, Astrologija
foto: Igorr Norman / Alamy / Alamy / Profimedia

Ljubav: Burna dešavanja tokom ovog četvrtka u sferi ljubavi upozoravaju da izbegnete bilo kakve brzoplete poteze koji imaju veze sa dragom osobom.

Zdravlje: Osim manjih problema sa zglobovima, nema drugih upozorenja.

Rak

Posao: Prilično nepovoljne okolnosti pratiće većinu Rakova tokom ovog radnog dana. Ne prihvatajte nove obaveze dok stare ne ostavite iza sebe.

Ljubav: Nešto boljoj klimi možete se nadati na polju ljubavnih relacija. Ipak, ovo nije dobar dan da previše proveravate sebe i drugu stranu.

Zdravlje: Moguće su oscilacije krvnog pritiska.

Lav

Posao: Inače povoljan radni dan za pojačane profesionalne aktivnosti kod Lavova može se neočekivano zakomplikovati ukoliko ne obuzdate svoje megalomanske prohteve.

Ljubav: Nije loš dan da u sferi ljubavi fino naplatite napor i trud koji ste uložili u prethodnom periodu. Uživajte.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Devica

Posao: Device očekuju prepreke organizaciono-tehničke prirode. Ne žurite i po mogućstvu konsultujte još nekoga ko se razume u problematiku.

Ljubav: Iako niste u reprezentativnom izdanju, tokom ovog dana možete očekivati bar jednu lepu vest i pozitivan korak u sferi ljubavnih dešavanja.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Vaga

Posao: Solidan radni dan imaće većina osoba rođenih u znaku Vage, pod uslovom da se pridržavaju osnovnih principa, tj. ne donose impulsivne odluke.

Ljubav: Par interesantnih ljubavnih kombinacija vrzma vam se po glavi već duži period unazad. Ovo nije loš dan da neku od njih pokušate proveriti u praksi, na delu.

Zdravlje: Moguće su oscilacije u radu neke od žlezda sa unutrašnjim lučenjem, piše Astroputnik.

Škorpija

Posao: Dosta vremena i energije tokom ovog radnog dana Škorpijama će oduzeti provera i analiza novih predloga za buduće profesionalne poteze. Proveravajte informacije koje vam pristižu od saradnika.

Ljubav: Makar jedno prijatno iznenađenje danas bi trebalo da vam priredi draga osoba. Dajte svoj doprinos da dobije na znatno većoj težini.

Zdravlje: Prijala bi vam fizika aktivnost.

Strelac

Posao: Potencijalno vrlo dobar radni dan očekuje većinu Strelaca. Moguć je i kraći službeni put u inostranstvo.

Ljubav: Nekoliko lepih i interesantnih susreta trebalo bi da obeleže ovaj četvrtak. Potrudite se da bude nešto više od fine priče.

Horoskop
foto: psychoshadow / Alamy / Alamy / Profimedia

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Jarac

Posao: Već pokrenute poslovne inicijative gurajte prema planu, ali tokom ovog radnog dana za Jarččeve je važno da se ne zaleću i olako prihvate nove, neproverene ideje.

Ljubav: Pretežno stabilna i povoljna atmosfera na ljubavnom planu trebalo bi da rezultira pozitivnim osećajem zadovoljstva.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

Vodolija

Posao: Pred tipičnim predstavnicima Vodolija nalazi se odličan radni dan, bilo da žele preuzimanje inicijative, ili eventualno da se pozabave poslovima sa strane. Moguć je i finansijski dobitak.

Ljubav: Sve što ste očekivali prethodnih dana, a nije se ostvarilo u sferi ljubavi, danas bi uz zrno sreće moglo da vas obraduje. Imaćete dosta razloga da uživate.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Ribe

Posao: Astrološki aspekti nagoveštavaju solidan radni za jtipične predstavnike ovog znaka. Neke prekinute saradnje se sada mogu obnoviti, budite posrednik i pribavite zasluge za sebe.

Ljubav: Vaše ljubavno nebo danas može biti i vedro i sa oblacima. Pokušajte da one pozitivne trenutke iskoristite za finu komunikaciju sa dragom osobom.

Zdravlje: Pad imuniteta.

BONUS VIDEO

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/zadovoljna/Nevena Dimitrijević/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.