OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA ULAZE U VEZU SA ZAUZETIMA, NE SMETA IM LJUBAVNI TROUGAO: Ovo ih smao JOŠ VIŠE uzbuđuje
Ilustrcija, Foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

astro

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA ULAZE U VEZU SA ZAUZETIMA, NE SMETA IM LJUBAVNI TROUGAO: Ovo ih smao JOŠ VIŠE uzbuđuje

Prija im da imaju aferu sa onima koji su već zauzeti

Objavljeno:

Neki znakovi horoskopa imaju posebnu sklonost prema osobama koje su već u vezi ili braku. Određenim ljudima to možda predstavlja izazov, dodatno uzbuđenje, testiranje njihovog šarma.

Evo koji znakovi ne mogu da odole zabranjenom voću.

Blizanci

Poznati su po društvenoj prirodi i znatiželji. Njihova potreba za stimulacijom i raznolikošću često ih vodi u flert s osobama koje su već u vezi. Za njih, to nije samo igra zavođenja nego i način istraživanja različitih društvenih dinamika. Njihov brzi um i šarmantna priroda čine ih prirodno privlačnim, a flert sa zauzetim za njih je kao neodoljiva zagonetka koju žele da reše.

Horoskop
foto: Natalia Okorokova / Alamy / Alamy / Profimedia

Lav

Obožavaju da budu u centru pažnje, a ništa im ne laska više nego kada privuku nekoga ko je već zauzet. Za njih je to dokaz njihovog šarma i privlačnosti. Flert sa zauzetima za Lavove je poput sporta – ne radi se toliko o zavođenju koliko o potrebi za dokazivanjem vlastite atraktivnosti i važnosti.

Škorpija

Poznata je po strastvenoj i tajanstvenoj prirodi. Privlači je flert s osobom koja je već u vezi, jer je to za nju igra moći i magnetizma. Flert Škorpije često je suptilan i pun skrivenih namera, a izazov zavođenja osobe koja je „zabranjena“ dodatno podstiče njihovu prirodnu sklonost tajnovitosti i manipulaciji.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srbija danas/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.