DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 20. FEBRUAR: Rakovi u začaranom krugu, Škorpijama idealno vreme za INVESTICIJE, a vama?
Ilustracija, Foto: Natalia Okorokova / Alamy / Alamy / Profimedia

današnji horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 20. FEBRUAR: Rakovi u začaranom krugu, Škorpijama idealno vreme za INVESTICIJE, a vama?

Dnevni horoskop za utorak 20. februar 2024. godine

Objavljeno:

Pročitajte šta nam horoskop donosi za današnji dan 20.02.2024 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Ovan

Posao: Potencijalno odličan radni dan očekuje tipične Ovnove. Krenite punom parom ka zacrtanim ciljevima.

Ljubav: Nedavno poznanstvo veoma bi lako moglo da se pretvori u finu ljubavnu priču, ali samo pod uslovom da date neki pozitivan signal.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Horoskop
foto: Battista Agnese / Bridgeman Images / Profimedia

Bik

Posao: Dosta naporan dan očekuje većinu Bikova, posebno zbog dodatnih obaveza gde će vam biti potrebna bolja organizacija.

Ljubav: Ljubavni život vam je u dobroj fazi i na tom polju možete da odahnete.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Blizanci

Posao: Povoljni aspekti najavljuju uspešan profesionalni dan kod većine tipičnih predstavnika Blizanaca. Imaćete vrlo dobru komunikaciju kako sa saradnicima tako i sa poslovnim partnerima.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni imaćete sjajne prilike za nova poznanstva i to preko izlazaka, društvenih mreža i kontakata sa prijateljima.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Rak

Posao: Biće dosta kontakata , dogovora, bilo da je papirologija ili pribavljanje bitnih dokumenata u pitanju.

Ljubav: Slobodni Rakovi – čini vam se da se vrtite u jednom te istom začaranom krugu. Ima dešavanja, ali se stalno tu pojavljuje i osoba iz prošlosti.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Lav

Posao: Lavovi će imati česte promene ritma i poslova, to će ih malo razbacati na različite strane, ali manje – više sve će uspeti da postignu.

Ljubav: Prošlost sve više ostaje iza vas, ali svakako ne žurite ni sa pokretanjem nove ljubavne priče. Samo se zabavljajte.

Zdravlje: Odlično.

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Devica

Posao: Sticaj okolnosti neće dozvoljavati Devicama opuštanje, makar kada su najosnovnije poslovne obaveze u pitanju. Bez straha, uhvatite se u koštac sa izazovima.

Ljubav: Partner i vi ste pozitivni i imaćete šansi za više lepih momenata i dešavanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Više kockica profesionalnog mozaika trebalo bi da se tokom ovih dana poklopi na način koji odgovara pripadnicima sazvežđa Vage.

Ljubav: Slobodne Vage, bićete u prilici da konkretnim potezom privučete osobu koja vam se već duže vreme dopada.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Škorpije očekuje dosta posla danas i bićete doslovno zatrpani. Nešto je ostalo od ranije a novo će pristizati svakodnevno.

Ljubav: Nije baš dan za neke kapitalne odluke ili poteze, ali budite u pripravnosti, povoljan period u sferi ljubavi tek vas očekuje.

Zdravlje: Osetljivost pluća, respiratornog sistema.

Strelac

Posao: Maksimalno angažovanje na polju profesionalnih aktivnosti očekuje većinu Strelčeva. Non stop će se provlačiti makar neka forma zastoja ili nesporazuma, na vama je samo da ne brzate i da rešavate jedno po jedno.

Ljubav: Bez nekih značajnijih talasanja na vašem ljubavnom moru. Možda ipak možete da nekim finim znakom pažnje iznenadite dragu osobu.

Zdravlje: Moguće probavne smetnje.

Horoskop
foto: psychoshadow / Alamy / Alamy / Profimedia

Jarac

Posao: Biće dosta izazova na polju komunikacije i konfuznih detalja u saradnji sa najbližim okruženjem, što može eskalirati rasprava širih razmera. Pokušajte da to nekako izbegnete.

Ljubav: Određeni procenat predstavnika ovog znaka mogao bi da se uspava i upadne u zamku inercije, prepuštajući se liniji manjeg otpora.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Vodolija

Posao: Moguće su zbunjujuće i konfuzne situacije, pogrešno protumačene informacije, komplikovanje dogovora. Bitno je da ne reagujete impulsivno.

Ljubav: Dobar dan za dešavanja i konkretne akcije u sferi ljubavi, samo je pitanje koliko vremena i energije možete odvojiti i posvetiti dragoj osobi.

Zdravlje: Osetljivost kičmenog stuba.

Ribe

Posao: Pred vama se otvara period sa novim šansama, novim promenama koje vas mogu odvesti mnogo dalje nego što trenutno mislite. Samo napred.

Ljubav: Biće neophodno vaše veće angažovanje i posvećenost partneru, i pored toga što on ne reaguje na način na koji biste vi želeli.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe, piše Astroputnik.

BONUS VIDEO

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/zadovoljna/Nevena Isailović/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.