U OVA 3 ZNAKA HOROSKOPA RAĐAJU SE NAJSREĆNIJE ŽENE NA SVETU: Njia ništa ne stoji na putu, dobijaju SVE što požele
Ilustracija, Foto: Profimedia

blago njima!

U OVA 3 ZNAKA HOROSKOPA RAĐAJU SE NAJSREĆNIJE ŽENE NA SVETU: Njia ništa ne stoji na putu, dobijaju SVE što požele

Znaju da donesu pravu odluku i da preuzmu odgovornost za sebe, što ih čini izuzetno uspešnima

Objavljeno:

Postoje tri horoskopska znaka u kojima su rođene žene s najviše sreće u životu, veruju astrolozi. One su proaktivne i usmerene na boljitak, a ne gube vreme na žaljenje i situacije koje nikako ne doprinose njihovom napretku.

Na sajtu sensa.hr izdvajaju tri horoskopska znaka u kojima su rođene najsrećnije i najuspešnije žene.

Rak

Žene rođene u znaku Raka izuzetno su intuitivne i empatične. Pokazuju veliku ljubav prema porodici i prijateljima, a uvek se trude da budu tu uz svoje najbliže. Za njih je osećaj sigurnosti najbitniji, pa se trude da ga stvore u okviru svoje zajednice.

Emocije igraju ključnu ulogu u njihovom životu – ove žene znaju da prepoznaju svoja osećanja, ali bez problema i tuđa emotivna stanja čitaju kao otvorenu knjigu. Kreativnost, mašta i senzibilitet važni su motivi njihovog života koji im omogućavaju pronalazak nečeg pozitivnog i vrednog u svakom danu bez obzira na njegove izazove.

Lav

Entuzijastične i samopouzdane su žene Lavice koje se smatraju jednim od najsrećnijih znakova. Ove žene izrazito su ambiciozne i usmerene prema postizanju boljitka, a uspeh je motiv koji ih pokreće. Ne boje se da preuzmu odgovornost za svoj život i nikada ne čekaju druge da podstaknu promene, nego to rade upravo same.

Obožavaju da budu u centru šažnje, što im i te kako polazi od ruke. Ne troše svoje vreme na druženje s ljudima koji im nisu slični, čime su izbrisale još jedan razlog za sopstveno nezadovoljstvo. Drugi pak obožavaju da budu u njihovom društvu jer uvek zrače pozitivnom energijom i optimizmom.

Strelac

Ne postoji horoskopski znak više usmeren na avanturizam od Strelaca. Žene rođene u ovom znaku vrlo su komunikativne, proaktivne i spremne da preuzmu rizik. Ne vole uhodanu rutinu, pa monotonija nije deo njihove svakodnevice.

Svaki dan za njih je prilika da nešto novo isprobaju ili nauče, što ih dovodi do brojnih različitih mogućnosti. Znaju da nađu način za ostvarenje svega što požele, a poznato je kako se uvek kreću putem koji ih vodi do osećaja sreće i ispunjenja.

BONUS VIDEO

03:26

ODLIČAN PERIOD ZA SAMO JEDAN ZNAK, A ČAK NJIH 7 OČEKUJU TURBULENCIJE! Astrolog: Promene nastupaju krajem januara, a posebno u maju

(Espreso/zadovoljna/Nevena Dimitrijević/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.