NEDELJNI HOROSKOP OD 19. DO 25. FEBRUARA DONOSI OZBILJNE PROMENE: Evo koji DANI će biti najbolji svakom znaku
Ilustracija, Foto: Profimedia

nedeljni horoskop

NEDELJNI HOROSKOP OD 19. DO 25. FEBRUARA DONOSI OZBILJNE PROMENE: Evo koji DANI će biti najbolji svakom znaku

Nedeljni horoskop od 19. do 25. februara 2024. godine

Objavljeno:

Pročitajte nedeljni horoskop od 19. do 25. februara 2024. godine i saznajte šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Nedeljni horoskop od 19. do 25. februara 2024. godine donosi nedelju punu kreativnosti. Nešto ćete sami stvarati, što vas dodatno pokreće. Odlična je prilika da se povežete sa ljudima od uticaja. Kada je reč o ljubavi, poslušajte svoje srce i sledite instinkte. Nećete pogrešiti! Vožnja biciklom, trčanje ili šetnja su odličan način da skinete višak kilograma. Najbolji dani biće vam ponedeljak i petak.

BIK

Ove nedelje možete da očekujete neočekivano. Budite spremni za male promene kada je reč o vašoj svakodnevici. Moguće je i kratko putovanje. Dišite punim plućima i dajte sebi malo oduška. Zaslužili ste! Slobodni Bikovi privlače pomalo "tešku" osobu, dok će oni zauzeti morati više da se potrude oko partnera. Najbolji dani biće vam sreda i subota.

Horoskop
foto: psychoshadow / Alamy / Alamy / Profimedia

BLIZANCI

Početak nedelje je za Blizance obećavajući. Bićete rado viđen gost na različitim mestima, ali trudite se da ne forsirate previše sebe. Prvo odredite prioritete! Komunikacija vam je jača strana, trudite se da budete jasni i koncizni kako ne bi došlo do zabune. Oni sa privatnim biznisom imaju mogućnsot da prošire svoje tržište. Stiže vam krajem nedelje i priliv novca. U ljubavi sve ide kako ste zamislili. Najbolji dani biće vam sreda i petak.

RAK

Ova nedelej je puna izazova, a najviše će da se odrazi na vaše emocionalno stanje. Zvezde vas savetuju da se više posvetite vašim bližnjima i porodici. Trudite se da ne obavlajte više poslova u isto vreme, jer bi mogli vrlo lako da "pregorite" na poslu. Oni u braku nek izbegavaju ljubomorne scene, dok će slobodni Rakovi biti na meti udvarača. Najbolji dani biće vam utorak i nedelja.

LAV

Lavovi ove nedelje će morati da se potrude više, kako bi ubirali plodove svog rada. Zvezde vam savetuju da se ne plašite da preuzmete vođstvo i inicijativu. Trudite se i da ne zapostavite sebe i krajem nedelje uživate u prirodi ili se jednostavno opustite kako samo vi znate. U ljubavi dajte više ljubavi kako bi vam bila uzvraćena. Ne krijte je u sebi... Najbolji dani biće vam sreda i subota.

DEVICA

Ove nedelje komunikacija na poslu će vam biti veoma važna. Pažljivo upijajte svaku reč i ne širite i neproverene informacije. Ljubav i posao će vam biti isprepleteni. Trudite se da odvojite poslovno i privatno. Slobodne Device privlače krajem nedelje jednu snažnu i ambicioznu osobu. Najbolji dani biće vam petak i subota.

Karma, Numerologija, Horoskop, Astrologija
foto: Ragma Images / Alamy / Alamy / Profimedia

VAGA

Nedeljni horoskop od 19. do 25. februara 2024. godine vam donosi razrešenje međuljudskih odnosa. Ako ste bili sa nekim u svađi, izmirićete se. Zvezde vam donose manje stresnih situacija, ali nemojte da se opuštate. Marljiv rad i trud biće nagrađeni na kraju nedelje. Unosite više vitamina i izebgavajte kontake sa prehlađenim ljudima. Najbolji dani biće vam sreda i nedelja.

ŠKORPIJA

Početkom nedelje kao da ćete imati neku vrstu blokade. Zvezde vam savetuju da ne razmišljate previše o tome, već da pronađete najbolji način za opuštanje. Oslonite se na partnera! Slobodne Škorpije se zaljubljuju do ušiju. Vreme je da preduzmete prvi korak. Najbolji dani biće vam četvrtak i subota.

STRELAC

Jarčevi već na početku nedelje hvataju zalet. Poželećete da se dokažete na poslu. Radite to sa stilom i bez nametanja sopstvenog mišljenja. Oni sa privatnim biznisom profitiraju sredinom nedelje. Samci upoznaju ambicioznu osobu. Udružite zajedničke snage! Obratite pažnju na ishranu, unosite manje masne hrane. Najbolji dani biće vam utorak i petak.

JARAC

Nedeljni horoskop krajem februara 2024. godine vam govori da ne žurite sa poslovnim odlukama. Nije sve onako kao što izgleda. Jedna osoba iz okruženja bi mogla da vam "radi iza leđa". Pazite kome se poveravate. Obratite pažnju na rokove i isplatu troškova, kako vam se oni ne bi gomilali. U ljubavi nova osoba na vidiku. Zauzeti Jarčevi uživaju sa drugom polovinom. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

VODOLIJA

Ukoliko ste imali napete odnose sa kolegama i nadređenima na poslu, ove nedelje se poboljšavaju. Nije loša ideja da razmsilite o dodtnom prihodu koji neće da vam iziskuje previše vremena. Vodolije u braku osećaju manjak strasti, vreme je da uradite nešto po tom pitanju. Slobodne Vodolije ne znaju za koga da se odluče, ali krajem nedelje sve će biti jasno. Najbolji dani biće vam petak i subota.

RIBE

Nedeljni horoskop od 19. do 25. februara 2024. godine vam donosi priliku da se pokažete na poslu. Budite temeljni u radu. Ukoliko planirate da započnete vezu, moraćete više da se potrudite. Oni zauzeti se susreću sa sumnjom i nepoverenjem. Vreme je za razgovor u četiri oka. Obratite pažnju na krvni pritisak. Najbolji dani biće vam sreda i nedelja.

BONUS VIDEO

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/Mondo/T.B./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.