TAJNA NAŠIH STARIH BAKA SE KRIJE U OVOME: Pre spavanja stavite CRNI LUK U ČARAPE i evo šta će se desiti
Luk, Foto: Printscreen Instargam/minoomakesstuff

morate da znate

TAJNA NAŠIH STARIH BAKA SE KRIJE U OVOME: Pre spavanja stavite CRNI LUK U ČARAPE i evo šta će se desiti

Luk pomaže i u ublažavanju bolova u sinusima i vratu

Objavljeno: 19:47h

Mnogi znaju da alkohol i rakija mogu biti od pomoći prilikom ublažavanja tegoba, ali retko ko zna da i crni luk može da bude blagotvoran ako ga stavite u čarape.

Ako preko noći obujete čarape sa crnim lukom ublažićete veliki broj zdravstvenih problema. Fosforna kiselina u luku ulazi u krvotok i pomaže da se pročisti krv, a efikasno ubija bakterije u organizmnu.

Crni luk
foto: Profimedia

Ako se odvažite da probate, još neke, malo ekstremije ideje, uzmite i stavite luk u grudnjak, on će blagotvorno delovati na zdravlje srca, te će sprečiti bilo kakva srčana oboljenja.

Luk, koji važi za biljku sa neprijatnim mirisom, pomoći će vam i da se rešite neprijatnog mirisa koji se širi oko vaših stopala. Luk pomaže i u ublažavanju bolova sinusa, vrata i rešava infekcije uha.

Čini se da luk pomaže kod većine problema, sa kojima se srusrećete kroz život, zato, iako na prvi pogled deluje kao ludo, probajte ovaj metod.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srpski portal/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.